Terug naar de prehistorie met Secret of the Lost Cavern

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

secret-of-the-lost-cavernDe Franse Mac-ontwikkelaars Coladia zijn van plan om een iPhone-versie van Secret of the Lost Cavern te maken. Het gaat hierbij om een prehistorisch avonturenspel dat zich 15.000 jaar voor Christus afspeelde. In het Stenen Tijdperk ga je bezig met het oplossen van puzzels en mysteries. Je beleeft het avontuur door de ogen van Arok en komt onderweg fascinerende karakters tegen, terwijl je ondertussen probeert te overleven. Observeren is belangrijk, maar ook het leren van je mentor, terwijl je ondertussen bezig gaat een sjamaan-ceremonie, vissen, jagen en grotschilderen.

De 3D-graphics zijn aangepast voor de iPhone. Wil je alvast kijken of het wat is? Er is een gratis demoversie voor de Mac verkrijgbaar op de website van Coladia. Ook kun je een review lezen van de pc-versie bij Gamespot. Zij vonden het een unieke insteek en een gevarieerde collectie puzzels in een consistente visuele stijl, maar klaagden ook over de gedateerde graphics, vreemd taalgebruik en een te kort spel. De iPhone-versie van Secret of the Lost Cavern komt in het eerste kwartaal van 2009 beschikbaar.

Via: Touch Arcade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.