Telfort TV Online: nu ook op iPhone televisiekijken

· Gonny van der Zwaag

telfort tv online iphoneHet is alweer een tijdje geleden dat we op iPadclub schreven over Telfort TV Online. Dankzij een nieuw verschenen app is het nu ook mogelijk om televisie te kijken op je iPhone. Het gaat om een apart verkrijgbare app, die los staat van de al verkrijgbare iPad-app. Wat kun je ermee? Tv-kijken natuurlijk, maar dan moet je wel beschikken over een abonnement op interactieve televisie van Telfort.

Bovendien is ook deze nieuwe app niet geschikt om lekker onderweg naar tv-programma’s te kijken als je vertraging hebt of in de file staat. De app is alleen in en rondom het huis te gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon. Thuis kun je ook Programma Gemist bekijken.

Onderweg is de app overigens ook wel te gebruiken. Het geeft je toegang tot de Elektronische Programmagids, met de mogelijkheid om tv-opnames te plannen en te beheren. Daarnaast kun je bladeren door de Videotheek Thuis en eventueel delen met vrienden dat er iets leuks aankomt. Dit delen is mogelijk via Twitter, Facebook en Hyves.

Het tv-kijken is gratis als je een abonnement op Telfort interactieve televisie hebt. Voor het inplannen van opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dat 5 euro per maand kost. Telfort’s moederbedrijf KPN had overigens al een soortgelijke tv-app voor de iPhone, waarbij je ook moet betalen voor tv-opnames.

Downloaden: Telfort TV Online voor iPhone (gratis)

Tipgever: Arjan

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.