Telfort TV Online: nu ook op iPhone televisiekijken

09 september 2012, 17:28 · Gonny van der Zwaag

telfort tv online iphoneHet is alweer een tijdje geleden dat we op iPadclub schreven over Telfort TV Online. Dankzij een nieuw verschenen app is het nu ook mogelijk om televisie te kijken op je iPhone. Het gaat om een apart verkrijgbare app, die los staat van de al verkrijgbare iPad-app. Wat kun je ermee? Tv-kijken natuurlijk, maar dan moet je wel beschikken over een abonnement op interactieve televisie van Telfort.

Bovendien is ook deze nieuwe app niet geschikt om lekker onderweg naar tv-programma’s te kijken als je vertraging hebt of in de file staat. De app is alleen in en rondom het huis te gebruiken, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon. Thuis kun je ook Programma Gemist bekijken.

Onderweg is de app overigens ook wel te gebruiken. Het geeft je toegang tot de Elektronische Programmagids, met de mogelijkheid om tv-opnames te plannen en te beheren. Daarnaast kun je bladeren door de Videotheek Thuis en eventueel delen met vrienden dat er iets leuks aankomt. Dit delen is mogelijk via Twitter, Facebook en Hyves.

Het tv-kijken is gratis als je een abonnement op Telfort interactieve televisie hebt. Voor het inplannen van opnames heb je het Opnemen Pakket nodig, dat 5 euro per maand kost. Telfort’s moederbedrijf KPN had overigens al een soortgelijke tv-app voor de iPhone, waarbij je ook moet betalen voor tv-opnames.

Downloaden: Telfort TV Online voor iPhone (gratis)

Tipgever: Arjan

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

6 reacties

 • Remco
  1 year

  En deze functie werkt ook gewoon bij het 3 in 1 of 4 in 1 pakket van Euphony… Gewoon de KPN iptvapp uit de AppStore downloaden maar dan veel goedkopere bel tarieven en gratis bellen binnen 1 gezin met meerdere mobieltje en vaste lijn (cirkel bellen)

  Antwoord Quote

 • Flieps
  1 year

  Zal dan niet lang duren voordat xs4all dit ook krijgt!

  Antwoord Quote

 • yeahbaby
  1 year

  Ben benieuwd hoelang het duurt voordat ze hier ook €5,- / maand voor vragen.

  Antwoord Quote

 • Rick
  1 year

  Perfect! Goede service van telfort! Erg tevreden over!

  Antwoord Quote

 • jvane
  1 year

  Dus ik kan alleen tv kijken met deze app als ik thuis ben? Handig! Want heb namelijk thuis geen gewone TV!!! Wat een faal app.

  Antwoord Quote

 • xAndyx
  1 year

  @jvane: Wat moet je dan met een TV abonnement van Telfort?

  Dit is voor mensen met een Interactief TV abonnement die thuis ook op de iPhone/iPad willen kijken..

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.