Telfort Interactieve TV Online: televisiekijken op je iPad

05 maart 2012, 11:19 · Bastiaan Vroegop

Telfort Online TVKlanten die gebruik maken van Interatieve TV van Telfort, kunnen vanaf vandaag ook televisiekijken op de iPad. De dienst is ook beschikbaar voor de computer en Android-tablets. Telfort’s Interactieve TV basispakket kost 11 euro per maand. Voor gebruik van de iPad-app worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Om televisie te kijken op je iPad moet je de app Telfort Online TV downloaden en met je eigen draadloze netwerk verbonden zijn. Probeer je de app te starten met een 3G-verbinding of via andermans draadloze internet, dan zouden programma’s niet te bekijken zijn. Je hebt buitenshuis wel toegang tot de programmagids en de selectielijst van Videotheek Thuis.

Wil je Interactieve TV bekijken via een computer, dan moet je telfort.itvonline.nl bezoeken.

Telfort is niet de eerste die een dergelijke dienst aanbiedt: in december verscheen er een soortgelijke app van Ziggo. Ook KPN laat abonnees televisiekijken op de iPad.

Downloaden: Telfort Online TV (gratis)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

15 reacties

 • Lorenzo
  2 years

  UPC, lees je mee?

  Antwoord Quote

 • Jeroen
  2 years

  Wat een verfrissend design, hadden we die precies niet ergens anders ook al gezien? :)

  Antwoord Quote

 • Mike
  2 years

  Vergeten we KPN niet:
  http://www.ipadclub.nl/25727/kpn-maakt-details-bekend-over-interactieve-tv-online-op-ipad/

  Die heeft het al een half jaar. En ik maak er ook gretig gebruik van.

  Antwoord Quote

 • Michiel
  2 years

  Antwoord Quote

 • geengezeurmetmineur
  2 years

  handig! hier hoopte ik al op. straks thuis er meteen even opzetten.

  Antwoord Quote

 • civman
  2 years

  Handig zo’n klein scherm om thuis tv te kijken terwijl je een 32 inch of groter hebt in je woonkamer. oke tijdens voetbal kan er wat anders zijn maar er is altijd nog zoiets als een pvr.

  Antwoord Quote

 • Henkz
  2 years

  Al zolang dit bij Ziggo .

  Antwoord Quote

 • Mike
  2 years

  Origineel geplaatst door civmanHandig zo’n klein scherm om thuis tv te kijken terwijl je een 32 inch of groter hebt in je woonkamer. oke tijdens voetbal kan er wat anders zijn maar er is altijd nog zoiets als een pvr.

  Schermgrootte is relatief: als ik mijn iPad op 20 cm van mijn ogen hou, is mijn “beeld” echt een stuk groter dan jou 32inch op normale afstand;)

  Antwoord Quote

 • Cloverfiled
  2 years

  Werkt dat interactive tv een beetle? Voor 11 euro een basispakket met dee mogelijkheid kinkt wel goed. Digitenne is tenslotte ook al 9 euro.

  Ik vraag dit omdat de internetlijn van telfort niet echt optimaal is. Lijkt me niet wenselijk veel storingen te hebben tijdens het downloaden en tv kijken. Dan kun je de scooterstoringen van digitale nog wel hebben.

  Antwoord Quote

 • Flieps
  2 years

  Nou, dan gaat xs4all (ook dochter KPN) binnenkort ook volgen, let op mijn woorden…

  Antwoord Quote

 • Casper
  2 years

  @Cloverfiled: Sinds een paar maanden interactieve TV van telfort. Voorheen digitenne. Wat een vooruitgang. Beter beeld, geen storingen meer en nu ook nog eens TV op de PC en iPad.

  Antwoord Quote

 • Baasje
  2 years

  Zal ik eens wat vertellen: kreeg gisteren een verkoper van T-Mobile Online aan de telefoon omdat ik mijn internet daarvan wilde omruilen voor interactieve tv van KPN, verteld hij me dat ook T-M begint deze maand met interactieve TV!
  Nice!

  Antwoord Quote

 • sauerkrautmann
  2 years

  Ondersteund deze app ook airplay?

  Antwoord Quote

 • Digitale tv blijft toch echt wel de koploper op het gebied van tv kijken

  Antwoord Quote

 • Vicky
  2 years

  Ik zie heel veel mensen reageren op het interactieve deel, maar dat biedt tegenwoordig (bijna) iedereen aan. Nieuw is dat je nu ook live online kunt kijken met 20 zenders. Ik weet niet welke andere leverancier dat ook doet. Als iemand er een weet – wel glasvezel – dan houd ik mij aanbevolen.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.