Telfort Interactieve TV Online: televisiekijken op je iPad

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

Telfort Online TVKlanten die gebruik maken van Interatieve TV van Telfort, kunnen vanaf vandaag ook televisiekijken op de iPad. De dienst is ook beschikbaar voor de computer en Android-tablets. Telfort’s Interactieve TV basispakket kost 11 euro per maand. Voor gebruik van de iPad-app worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Om televisie te kijken op je iPad moet je de app Telfort Online TV downloaden en met je eigen draadloze netwerk verbonden zijn. Probeer je de app te starten met een 3G-verbinding of via andermans draadloze internet, dan zouden programma’s niet te bekijken zijn. Je hebt buitenshuis wel toegang tot de programmagids en de selectielijst van Videotheek Thuis.

Wil je Interactieve TV bekijken via een computer, dan moet je telfort.itvonline.nl bezoeken.

Telfort is niet de eerste die een dergelijke dienst aanbiedt: in december verscheen er een soortgelijke app van Ziggo. Ook KPN laat abonnees televisiekijken op de iPad.

Downloaden: Telfort Online TV (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.