Tapewijzer: leer je enkel tapen met een iPhone-app

30 april 2012, 15:35 · Gonny van der Zwaag

tapewijzerDoor preventief je enkel te tapen, heb je minder kans op sportblessures. De app Tapewijzer legt uit hoe dat moet. Nu denk je misschien: een rol verband om mijn enkel wikkelen lukt iedereen, maar Tapewijzer heeft een sportfysiotherapeut van het Sportmedisch Centrum van de KNVB ingehuurd om het voor eens en altijd goed uit te leggen. Er zijn namelijk twee methoden die je kunt gebruiken. Beide worden uitgelegd in een stappenplan met foto’s en in video’s.

Voor het omwikkelen van je enkel krijg je natuurlijk het advies om Leukotape van BSN Medical te gebruiken, de opdrachtgever van de app. Maar met een rol verband of sporttape van de voordeeldrogist lukt het ook. BSN maakte eerder de app Wondwijzer uit, met allerlei informatie over wondverzorgingsproducten en uitleg welk product je bij een bepaald soort wond moet gebruiken.

Downloaden: Tapewijzer (gratis)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

2 reacties

 • belanda
  2 years

  Nu nog een Tapewijzer: leer je vingers tapen met een iPhone app!

  Antwoord Quote

 • Eseltje
  2 years

  Kan je ook gewoon op youtube zoeken hoe je je handen moet tapen hoor

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.