Tap Tap Revenge krijgt update: Meer liedjes, 8x mode en meer

·

Iedereen kent Tap Tap Revenge wel, het Guitar Hero-achtige spelletje voor de iPhone. Vroeger was het ook al via Installer te krijgen onder de naam Tap Tap Revolution, maar kwam terug in de App Store.
Een groot verschil tussen deze versies is dat je vroeger wél muziek uit je iPod kon halen, om daarop te tappen. Nu is dat helaas niet meer mogelijk en moet je een nummer kiezen die je aangeboden wordt. In de laatste update zijn er 30 nummers bijgekomen, zodat je weer even vooruit kunt. Ook is het nu elke donderdag “Tap Tap Thursday”, een dag waarop er weer een nieuw nummer verschijnt, die je dan kunt downloaden.

Wanneer je in Tap Tap Revenge goed bezig bent, komen de bolletjes twee keer zo snel naar je toe. Doe je het nog steeds goed, dan gaat het drie keer zo snel, dan vier keer, enzovoort. Er is nu een nieuwe 8x mode toegevoegd, waarbij het dus acht keer zo snel gaat.

Verder zijn er nog dingen toegevoegd zoals het wijzigen van het volume voor iPod Touch-gebruikers, je eigen topscores bekijken en zijn er wekelijkse wedstrijden.

Installeren: Tap Tap Revenge

Met dank aan Bart voor de tip!

door Ramy Mobarak

Ramy Mobarak (1992) zit op dit moment in het examenjaar van de HAVO, met als doel hierna HBO te gaan doen. Daar is hij van plan een computer- en/of internet-gerelateerde studie te volgen, zoals communicatie en multimedia design. Ramy was eerder initiatiefnemer en oprichter van iPhoned.nl, maar is na verkoop van die website op het aanbod ingegaan om voor iPhoneclub.nl te schrijven.

19 reacties

 1. door Steve Jobs himself :)

  blijft een super leuke game
  en het is nog GRATIS ook
  hierdoor scoort hij zo goed bij ons nederlanders ;) :D

  Beantwoorden Quote

 2. door Rob

  Of ik snap het niet of ik vind er gewoon geen reet aan, ik heb het 2x gedaan en ik kon de lol er niet van inzien. Wat een saai spel. Doe me dan patience maar…

  Beantwoorden Quote

 3. door galip91

  sinds ik erachter ben dat ik niet mijn eigen liedjes kan gebruiken vind ik er niets meer aan

  Beantwoorden Quote

 4. door iMario

  Het is een stuk minder als je je eigen liedjes niet kan spelen, nu heb je alemaal van die softy liedjes terwijl het toch eigenlijk meer wat voor de rockers (zoals ik :P) is..

  Beantwoorden Quote

 5. door Brecht Timmerman

  ik denk dat deze review mis is
  “In de laatste update zijn er 30 nummers bijgekomen” er zijn nu 30 nummers in totaal maar niet bij gekomen

  “Ook is het nu elke donderdag “Tap Tap Thursday”, een dag waarop er weer een nieuw nummer verschijnt, die je dan kunt downloaden.” Is “Thursday” niet een “Dinsdag”??

  “Wanneer je in Tap Tap Revenge goed bezig bent, komen de bolletjes twee keer zo snel naar je toe. Doe je het nog steeds goed, dan gaat het drie keer zo snel, dan vier keer, enzovoort. Er is nu een nieuwe 8x mode toegevoegd, waarbij het dus acht keer zo snel gaat.”
  Ze gaan niet sneller je krijgt 2,3,4,8x zoveel punten en de 8x noemt revenge mode en moet je eerst je iPhone naar voor schudden voor je in de modus komt wanneer er een pijltje komt met revenge eronder

  “je eigen topscores bekijken en zijn er wekelijkse wedstrijden.”
  Dat kon je al maar nu kan je dat in-game

  Beantwoorden Quote

 6. door Werner

  @ Brecht Timmerman > Ik denk dat jij een cursus Engels moet gaan volgen :) Want Thursday is toch echt Donderdag… Tuesday is Dinsdag…

  Beantwoorden Quote

 7. door Prana

  @Werner: lol idd.

  Maar wat is er mis met Tap Tap? Ik vind het een meesterlijk spel, vooral de prijs/kwaliteitsverhouding ;) Nee echt, de nummers zijn prima. Als je je eigen nummers zou mogen kiezen dan kies je denk ik al gauw nummers die totaal niet bij dit spel passen denk ik. Verder werkt het erg goed, mooie graphics en goede ondersteuning. Wat wil je nog meer voor een gratis top-game? Echt respect voor de developers!

  Beantwoorden Quote

 8. door dommerik

  @Brecht Timmerman: Gij zijt echt dom thursday is dinsdag

  Beantwoorden Quote

 9. door Daniel van vliet

  Ik ben beta-tester voor Tap Tap ;-)

  Dus ik heb deze al 2 weken getest :P

  Beantwoorden Quote

 10. door Brecht Timmerman

  srry hoor:p ik kan goed engels echt waar maar engels schrijven neenee das niks voor mij ma de rest is wel verkeerd e

  Beantwoorden Quote

 11. door mysense

  ik heb tap tap ge-update via iTunes, maar nu geeft hij een onbekende fout bij het synchroniseren met mijn iphone. iemand een idee?

  Beantwoorden Quote

 12. door Daniel van vliet

  @mysense Wat zij adviseren is gewoon heel Tap Tap verwijderen en opnieuw installeren… Of de Iphone restoren en dan opnieuw downloaden… maar dat is wel heel drastisch

  Beantwoorden Quote

 13. door Brecht Timmerman

  @mysense ik denk dat je niet vanonder op hetscherm tapt maar in het midden want dan pauzeert het spel probeer eens te wachten tot de bolletjes vanonder het scherm zijn gekomen en probeer ze dan te tappen

  Beantwoorden Quote

 14. door Stijnjasper

  Het is en blijft een meesterlijke app. Ik vind het wel jammer dat je niet zelf tap songs kan maken. Maar dat komt vast nog wel ;)

  Beantwoorden Quote

 15. door Nick

  @ Brecht Timmerman

  een onbekende fout bij het synchroniseren met mijn iphone

  @ mysense: Is het iets als foutcode 0xE800002E? Dat heb ik namelijk al bij 9 apps als ik ze wil bijwerken… Ik zal ze eens weg-ssh-en ( :P ) en ze dan opnieuw proberen te syncen…

  Hmmm, het vreemde is dat ik de betreffende Apps niet in de (gewijzigde) Applications map terug kan vinden… :-/ …terwijl ze nog wel gewoon werken!

  ah… gevonden…. /private/var/mobile/Applications… en zie dan maar eens de betreffende apps te vinden… (mapnamen zijn compleet gescrambled)

  Beantwoorden Quote

 16. door Nick

  Mmm, ze simpelweg via iTunes verwijderen en dán opnieuw installeren van de App zou ook wel eens kunnen werken :P
  Ik ben bang dat ik te moeilijk heb gedaan ;-)

  Beantwoorden Quote

 17. door brecht

  hmm wie zat hier dan te klagen dat zijn spel pauzeerde?

  Beantwoorden Quote

 18. door mysense

  @nick
  ja inderdaad die fout, nou ben ik niet heel bekent met shh, en ftp. maar ik kan wel die applicatie vinden. hij staat in een map met een vreemde code, iets van FDFQ12432DSA (ik gok maar wat) zou ik die hele map moeten verwijderen en dan opnieuw proberen te syncen?
  Heb ook al geprobeerd om de app van de computer en van de iPhone te verwijderen, en vervolgens opnieuw te proberen maar dit zorgt er alleen voor dat je ook de oude versie niet meer kunt gebruiken / die haal je dus weg, en er komt niets voor in de plaats.

  PS: toen ik de oude versie van Tap Tap er op had staan, en naar de appstore ging (op iPhone) dan zijn er geen updates beschikbaar.

  EDIT: na een 2e poging werd tap tap toch geinstaleert

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.