Tap Tap Revenge krijgt update: Meer liedjes, 8x mode en meer

(Laatst bijgewerkt: ) · Ramy Mobarak

Iedereen kent Tap Tap Revenge wel, het Guitar Hero-achtige spelletje voor de iPhone. Vroeger was het ook al via Installer te krijgen onder de naam Tap Tap Revolution, maar kwam terug in de App Store.
Een groot verschil tussen deze versies is dat je vroeger wél muziek uit je iPod kon halen, om daarop te tappen. Nu is dat helaas niet meer mogelijk en moet je een nummer kiezen die je aangeboden wordt. In de laatste update zijn er 30 nummers bijgekomen, zodat je weer even vooruit kunt. Ook is het nu elke donderdag “Tap Tap Thursday”, een dag waarop er weer een nieuw nummer verschijnt, die je dan kunt downloaden.

Wanneer je in Tap Tap Revenge goed bezig bent, komen de bolletjes twee keer zo snel naar je toe. Doe je het nog steeds goed, dan gaat het drie keer zo snel, dan vier keer, enzovoort. Er is nu een nieuwe 8x mode toegevoegd, waarbij het dus acht keer zo snel gaat.

Verder zijn er nog dingen toegevoegd zoals het wijzigen van het volume voor iPod Touch-gebruikers, je eigen topscores bekijken en zijn er wekelijkse wedstrijden.

Installeren: Tap Tap Revenge

Met dank aan Bart voor de tip!

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Ramy Mobarak (1992) zit op dit moment in het examenjaar van de HAVO, met als doel hierna HBO te gaan doen. Daar is hij van plan een computer- en/of internet-gerelateerde studie te volgen, zoals communicatie en multimedia design. Ramy was eerder initiatiefnemer en oprichter van iPhoned.nl, maar is na verkoop van die website op het aanbod ingegaan om voor iPhoneclub.nl te schrijven.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.