StreepjescodeScanner.nl: winkelprijzen vergelijken op je iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Jean-Paul Horn

streepjescode iphoneIn de App Store is een nieuwe gratis applicatie verschenen, waarmee je op de iPhone prijzen kunt vergelijken. De applicatie doorzoekt miljoenen producten door de streepjescode te scannen. De applicatie ondersteunt sites als Kieskeurig.nl, Beslist.nl en Hardware.info (tevens de uitgever van de app).

StreepjescodeScanner.nl toont prijzen van boeken, dvd’s, elektronica en hard- en software maar ook parfums, keukenapparatuur en verzorgingsproducten. Voor producten uit de supermarkt is de applicatie nog niet geschikt. Wel is het aanbod zeer uitgebreid, want naast de bekende prijsvergelijkingssites vind je ook prijzen van webwinkels als Bol.com en Wehkamp.

streepjescodescannerIn totaal heeft StreepjescodeScanner zes miljoen prijzen in de database. Behalve zoeken naar producten kun je ook een overzicht van online aanbieders naar jezelf laten e-mailen. Zo weet je meteen in de winkel of je via een webwinkel goedkoper uit bent.

Hardware.info lanceerde eerder al een andere iPhone-applicatie, waarmee je uitsluitend elektronica kunt doorzoeken.

Downloaden: StreepjescodeScanner.nl (gratis)
Meer info: StreepjescodeScanner.nl
Tipgever: Arnold

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Jean-Paul Horn is uitgever van iCulture. Hij studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul zorgt op iCulture.nl voornamelijk voor de techniek (app en site), marketing & sales en aansturing van projecten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.