Breaking iPhone 6 voorverkoop gestart, hier kun je nu al terecht

Spotify verhelpt offline playlists-probleem na update

·

spotify-albumsEr is een nieuwe update voor Spotify voor de iPhone uitgekomen die ervoor moet zorgen dat offline opgeslagen afspeellijsten daadwerkelijk offline bewaard worden. We besteedden eerder al aandacht aan een fout van Spotify die ervoor zorgde dat muziek offline afspelen onmogelijk maakte. De reden daarvan was dat het programma volgens de makers te gretig ruimte zocht op de iPhone om op te schonen en dat de offline muziek daarvan de dupe was. Met de nieuwste update probeert Spotify niet langer de mobiele telefoon verder op te vullen dan er capaciteit beschikbaar is. Daardoor is ook het opschonen minder nodig.

Verder in de update zijn er verbeteringen doorgevoerd in het ondersteunen van de content van andere applicaties. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan het goed weergeven van een afspeellijst via de externe app SpotON Radio. Tenslotte zijn de synchronisatie-instellingen verbeterd. Als je nu ‘Extreem’ synchroniseert, blijft die instelling behouden. Een eerdere fout zorgde ervoor dat Spotify de instelling vergat.

De update van Spotify verhelpt dus vooral technische mankementen aan eerdere versies. Je hoefde overigens totaal niet met de fouten te maken te krijgen, als je afspeellijsten niet offline wilde bewaren. Vanaf nu zou playlists offline opslaan probleemloos moeten werken.

Downloaden: Spotify (gratis)

Zoals in de reacties te lezen, lijkt het offline synchronisatie-probleem nog steeds niet (helemaal) verholpen te zijn.
door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, met een 64GB iPhone 5s die tot de nok toe vol staat met apps. Mailt sinds kort met mailapp Acompli, omdat ie daarin echt de mails wegwerkt. Twittert zelfs 's nachts nog over apps.

4 reacties

 1. door lndividu

  De app bevalt me prima, enige wat ik nog mis is een optie waarbij ik de tophits van een artiest kan zien.

  Beantwoorden Quote

 2. door Mark

  Maar niet nadat ik opnieuw de playlists moest synchroniseren na de update.

  Beantwoorden Quote

 3. door Tom

  Origineel geplaatst door Mark
  Maar niet nadat ik opnieuw de playlists moest synchroniseren na de update.

  Inderdaad, en juist nu kreeg ik de melding dat ik op meer dan 3 apparaten een offline afspeellijst had.

  Beantwoorden Quote

 4. @Tom: Nou ja! Ik zet er even een infobalk bij. Dank voor het melden.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.