Spotify brengt aparte app uit voor iOS 4

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

SpotifySpotify heeft een aparte app uitgebracht voor iPhones en iPads die nog op iOS 4 werken. Heb je een recente iPhone of iPad, dan kun je de bestaande app blijven gebruiken, die in combinatie met iOS 5 meer functies bevat. Spotify for iOS 4 geeft je 48 uur lang gratis toegang tot Spotify Premium. Daarna kun je een proefaccount afsluiten voor 30 dagen. Een abonnement kost 10 euro per maand, maar je kunt ook kijken of je provider het gratis aanbiedt. Bij KPN, Hi en MTV Mobile krijg je Spotify Premium gratis bij diverse bundels.

De Spotify-app geeft toegang tot miljoenen muzieknummers, die je online kunt streamen. Ook kun je bepaalde nummers offline opslaan zodat je ze zonder internetverbinding kunt lezen. Een koppeling met Last.fm en Facebook is ook gemaakt.

Downloaden: Spotify for iOS 4 (gratis)
Ook verkrijgbaar: Spotify (iOS 5 en hoger, gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.