Splashtop 2 voor iPad tijdelijk voor 89 eurocent

· Bastiaan Vroegop

Splashtop 2Met de iPad-applicatie Splashtop 2 kun je een computer op afstand bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld snel een document bekijken of je mailprogramma openen. Volgens de ontwikkelaar is de verbinding tussen Splashtop 2 en een computer zelfs zo stabiel, dat je 3D-games zoals World of Warcraft en Diablo III op je iPad kunt spelen of een video kunt bekijken. Ter viering van de feestdagen is de app tijdelijk flink afgeprijsd, waardoor je slechts 89 eurocent betaalt.

Je kunt Splashtop 2 in de eerste instantie alleen gebruiken binnen hetzelfde draadloze netwerk als je computer. Wil je vanaf een ander netwerk of via mobiel internet je computer bedienen, dan kun je vanuit de app een speciaal abonnement afsluiten. Je betaalt dan 89 eurocent per maand, of €8,99 voor een jaar.

Om Splashtop 2 te gebruiken moet je ook een bijbehorend programma installeren op je computer. Deze kun je gratis downloaden op de site van de ontwikkelaar en is beschikbaar voor Windows, OS X en Linux. Een computer met minstens een dual-core processor wordt aangeraden bij het gebruik van de applicatie.

In oktober bracht de ontwikkelaar van Splashtop 2 ook een iPhone-versie uit. Deze is ter viering van dit gegeven (nog steeds) gratis te downloaden.

Downloaden:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.