Snel grafiek maken met Chart Creator voor iPad

· Gonny van der Zwaag

chart-creator-ipadChart Creator is een iPad-app waarmee je snel een grafiek kunt maken, die je vervolgens op de printer kunt afdrukken of e-mailen. Je voert de getallen in die langs de x- en y-as moeten worden uitgezet en Chart Creator maakt er een toonbaar grafiekje van. Je voert de titel in en de tekst die langs de twee assen moet komen te staan. Kan een uitkomst zijn als je even geen computer met spreadsheet-software zoals Excel of Numbers bij de hand hebt, maar wel snel een grafiek nodig hebt om aan een klant te laten zien.

Als je meer grafieken nodig hebt kun je een grafiek opslaan en later weer laden. Het afdrukken van grafieken is mogelijk bij printers die AirPrint ondersteunen.

Downloaden: Chart Creator (€2,69, iPad, iOS 6.0+)

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!