Sims 3 Wereldavonturen komen in 2010 pas naar de iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

sims world adventuresEA gaat het eerste uitbreidingspakket voor de Sims 3 uitbrengen. Het eerste pakket wordt de Sims 3 Wereldavonturen, dat vanaf 19 november 2009 in de winkels zal liggen in een Mac- en PC-versie. De mobiele versie voor mobiele telefoons (waaronder de iPhone) volgt pas begin 2010. Deze versies zullen volgens het persbericht “aangepaste mobiele spelelementen bevatten”. Die spelelementen zullen de komende maanden aangekondigd worden. Het idee achter Sims 3 Wereldavonturen is dat de spelers samen met hun Sims op avontuur kunnen gaan in gebieden ver van Sunset Valley en Riverview.

sims 3 wereldavonturenEr zijn nieuwe steden in China, Frankrijk en Egypte die je gaat verkennen. Zo leer je Oosterse vechttechnieken in Shang Simla in China, maak je een romantische trip naar Frankrijk of duik je in de graftombes in Al Simhara in Egypte.

Er zijn uitdagingen om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe persoonlijke kansen te ontdekken. Er zijn ook nieuwe karakters en je kunt de avonturen die je meemaakt delen via foto’s, filmpjes en verhalen. Allemaal goed en wel, maar we moeten afwachten of dat allemaal in de iPhone-versie terechtkomt. Op eamobile.com gaat EA het bekendmaken.

Via: persbericht per e-mail
Meer info: persbericht EA

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!