Revu Strandgids brengt je naar de beste Nederlandse strandtenten

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

strandgidsLezers van weekblad Revu kennen de test van strandtenten, die het blad jaarlijks uitvoert. Dit jaar is de strandtenten-test in de iPhone te vinden: de Nederlandse ontwikkelaar Makayama heeft namelijk de applicatie Strandgids uitgebracht. De applicatie toont de 115 beste strandtenten aan de Noordzee, van Schiermonnikoog tot Vlissingen, maar ook de stadsstranden in Amsterdam, Utrecht en andere steden. Alle informatie wordt lokaal op de iPhone bewaard, zodat Belgen (of eh, Duitsers…) die de Nederlandse kust willen ontdekken geen last hebben van roamingkosten.

Je ziet waar de beste DJ’s draaien, waar de lekkerste cocktails te krijgen zijn en waar je goed kunt eten. Bij elke strandtent vind je een recensie van de Revu-testredacteur, een foto, informatie over openingstijden van bar en keuken, telefoonnummer en URL van de website.

Bij elke strandtent zie je ook op satellietfoto’s hoe je van de parkeerplaats of het station naar de strandtent moet lopen. voor de prijs van een halve cocktail koop je de gids in de App Store.

Downloaden: Strandgids van Revu (€2,99)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.