RatelBende: collectie iPad-muziekinstrumenten voor kinderen

29 april 2012, 11:40 · Gonny van der Zwaag

rattleband ipadRatelBende is een iPad-app waarmee kinderen leren muziekmaken. De app bevat diverse makkelijke instrumenten, zoals een xylofoon, tamboerijn, sambaballen, triangel en trommel. Alle instrumenten zijn afgestemd op kinderen, waarbij je de piano ook kunt gebruiken om je hond of kat een potje te laten spelen. De instrumenten zijn gelijktijdig te spelen en de app is universeel, zodat je meerdere kinderen met elkaar kunt laten spelen op iPads en iPhones.

De app bevat een ingebouwde ritmebox, om te zorgen dat de muziekmakende kinderen in de maat blijven. RatelBende (in het Engels: RattleBand) is is gemaakt door de Duitse ontwikkelaar LERNFOLIO, dat nog meer apps voor kinderen heeft gemaakt zoals iPad-kleurboeken en slaapliedjes.

Downloaden: RatelBende (gratis)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

0 reacties

    Plaats een reactie

    Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.