Rabo Cycling krijgt update met MobyNow en meer stabiliteit

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

rabo cyclingNa talloze kleine updates (van 1.0.2 tot 1.0.10) is eindelijk een wat grotere update van Rabo Cycling verschenen, de iPhone-fietsapplicatie van de Rabobank. De app biedt integratie met MobyNow, een dienst van Mobypicture waarbij allerlei realtime content op social media worden samengebracht. Voor een uitleg van MobyNow kun je het beste terecht op het persoonlijke weblog van de bedenker, Mathys van Abbe. MobyNow verzamelt alle social media-uitingen van alle renners van het RaboTeam. Je krijgt foto’s, video’s en previews te zien die door de renners op Twitter, Facebook, YouTube of blogs zijn gezet. Alle uitingen worden geprojecteerd op een kaart.

Tijdens grote evenementen blijf je live op de hoogte van de verrichtingen van het RaboTeam, het Rabo Continental Team en het Rabo Offroad Team. De app biedt net als voorheen toegang tot de nieuwste klassementen, resultaten van gereden koersen, een programmaboekje met komende koersen met deelnemende teams en renners en kaarten van de meeste etappes. Natuurlijk vind je in de app ook video’s van het RaboSport YouTube-kanaal en nieuwsartikelen over de Rabo-renners. Naast de al genoemde MobyNow-functie hebben de ontwikkelaars ook gezorgd voor meer stabiliteit en snelheid van de app. Luik-Bastenaken-Luik, Eneco Tour, Giro d’Italia, Tour de France en de Vuelta: ze komen ook dit jaar weer allemaal langs in de app.

Downloaden: Rabo Cycling (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.