Rabo Cycling krijgt update met MobyNow en meer stabiliteit

·

rabo cyclingNa talloze kleine updates (van 1.0.2 tot 1.0.10) is eindelijk een wat grotere update van Rabo Cycling verschenen, de iPhone-fietsapplicatie van de Rabobank. De app biedt integratie met MobyNow, een dienst van Mobypicture waarbij allerlei realtime content op social media worden samengebracht. Voor een uitleg van MobyNow kun je het beste terecht op het persoonlijke weblog van de bedenker, Mathys van Abbe. MobyNow verzamelt alle social media-uitingen van alle renners van het RaboTeam. Je krijgt foto’s, video’s en previews te zien die door de renners op Twitter, Facebook, YouTube of blogs zijn gezet. Alle uitingen worden geprojecteerd op een kaart.

Tijdens grote evenementen blijf je live op de hoogte van de verrichtingen van het RaboTeam, het Rabo Continental Team en het Rabo Offroad Team. De app biedt net als voorheen toegang tot de nieuwste klassementen, resultaten van gereden koersen, een programmaboekje met komende koersen met deelnemende teams en renners en kaarten van de meeste etappes. Natuurlijk vind je in de app ook video’s van het RaboSport YouTube-kanaal en nieuwsartikelen over de Rabo-renners. Naast de al genoemde MobyNow-functie hebben de ontwikkelaars ook gezorgd voor meer stabiliteit en snelheid van de app. Luik-Bastenaken-Luik, Eneco Tour, Giro d’Italia, Tour de France en de Vuelta: ze komen ook dit jaar weer allemaal langs in de app.

Downloaden: Rabo Cycling (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

3 reacties

 1. door Jasper

  Redatie: De link is niet goed.

  Beantwoorden Quote

 2. door Joop

  Na de update:

  Bij mij start die op. Zie ik het plaatje van matthews en vervolgens sluit/chrashed die af

  Meer met probleem? Oplossingen?

  Beantwoorden Quote

 3. door harry

  update gedaan, start gewoon goed op

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.