PictureShow krijgt update met timer en 5 nieuwe cameralenzen

· Gonny van der Zwaag

pictureshowDe app PictureShow heeft een update gekregen. Deze app geeft je de mogelijkheid om diverse toy camera-effecten toe te passen. Je kunt de ruis, frame en belichting aanpassen zodat er onverwachte resultaten ontstaan. Er zijn 21 frames, 10 lichteffecten en 10 ruiseffecten, die je onderling kunt combineren. In de app zijn nu 5 nieuwe cameralenzen toegevoegd: single, quad, vertical quad, multi-exposure en halfshot lens. Bovendien is er een timer toegevoegd voor het maken van uitgestelde opnames.

Alle foto’s die je maakt kun je via Twitter, Facebook, Flickr, blogger, Tumblr en e-mail delen met anderen.

pictureshow iphoneOok kun je de foto’s voorzien van een tekst en bewerken voordat je ze de weeld in stuurt. PictureShow heeft ook TiltShift en HDR-functies, die je kunt combineren met de eerder genoemde effecten. Elk effect is weer te bewerken in de TextEdit-, StyleEdit- en ColorEdit-mode.

Je kunt foto’s bijsnijden en spiegelen. Bij de fotofilters heb je bijvoorbeeld Lomography, Holgagraphy, Noire en DarkSepia als opties. De foto’s die je maakt en bewerkt zijn te bewaren in resoluties van 450×600 tot 1200×1600 pixels of de originele resolutie.

Downloaden: PictureShow (€1,59)
Tipgever: Michiel

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.