Photo Manager Pro krijgt TIFF- en betere RAW-ondersteuning

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

photo manager proPhoto Manager Pro is 70% in prijs verlaagd vanwege de nieuwe update die in de App Store is verschenen. Deze update bevat optimalisaties voor de nieuwe iPad, heeft een nieuwe functie gekregen om foto’s bij te snijden en ondersteunt nu het TIFF-formaat. Je kunt de app ook gebruiken om RAW-foto’s uit Canon- en Nikon-camera’s van de computer naar je iOS-apparaat over te zetten. Photo Manager Pro is een oplossing voor mensen die veel te veel foto’s en video’s op hun iPhone of iPad hebben en een manier zoeken om ze te ordenen en te delen.

Natuurlijk zit er een diashow-functie in Photo Manager Pro, zodat je de vakantiefoto’s makkelijk aan anderen kunt tonen. In de iPad-versie zit ook een vergelijkingsfunctie, waarbij je 2 tot 6 foto’s naast elkaar op het scherm te zien krijgt. Zo kun je de beste foto kiezen uit een grotere serie. Je kunt mappen maken, bewerken en wissen voor het overzichtelijk opslaan van je foto’s, waarbij je ook submappen kunt maken. Als je wilt, kun je foto’s sorteren op datum, bestandsnaam, type of een zelfgekozen volgorde. Photo Manager Pro biedt de mogelijkheid om de hele app, of alleen een paar specifieke mappen, te beveiligen met een wachtwoord. Zo zijn er nog meer functies aanwezig, te veel om hier allemaal op te sommen. Normaal kost de app €2,39 maar je kunt tijdelijk de app downloaden voor €0,79.

Downloaden: Photo Manager Pro (normaal €2,39, tijdelijk €0,79 – universeel)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.