Pebble iPhone-app nu in App Store beschikbaar

·

Pebble iconDe iPhone-app voor het horloge Pebble is nu in de App Store verkrijgbaar. Dat terwijl Pebble gisteren nog zei dat de app wellicht later in de App Store verschijnt dan verwacht, omdat Apple er langer over deed dan normaal om hem goed te keuren. Met de iPhone-applicatie is het mogelijk om software-updates op je Pebble installeren en nieuwe klokafbeeldingen te downloaden. Zonder het horloge heb je er alleen nog eventjes niks aan.

Pebble screenshotPebble vertelde gisteren samen te werken met Apple’s reviewteam om de app in de App Store te krijgen. Hoeveel langer het zou duren, durfde het bedrijf nog niet te zeggen. De vertraging was echter reden genoeg voor Pebble om te waarschuwen dat de eerste bestellers wellicht eventjes zonder app door het leven moesten. De applicatie is niet nodig om bijvoorbeeld pushnotificaties op je Pebble te ontvangen.

Je kunt de Pebble-app gratis downloaden, maar zonder het bijbehorende horloge heb je er weinig aan. Bij het starten van de app krijg je dan ook enkel de mogelijkheid om het horloge te koppelen of om een Pebble via een weblink te bestellen.

De Pebble is een horloge met een e-ink-scherm, waarop je onder andere pushnotificaties van je iPhone kunt ontvangen. Later zal het ook mogelijk zijn om bepaalde apps informatie op het horloge te laten tonen, zoals Runkeeper.

Downloaden: Pebble (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

7 reacties

 1. door Patric

  Stuur maar door hoor, zit er al god vergeten lang op te wachten! En straks komt Apple zelf ook met zo’n horloge!!!!

  Beantwoorden Quote

 2. door Vomera

  Ik zag idd al op rededit dat ze app beschikbaar was.Kan ook niet meer wachten :D had nog een site gezien met leuke faces voor de horloge.

  Ben ook benieuwd wanneer ze gaan leveren. Aangezien ze eerst de zwarte gaan maken.

  Beantwoorden Quote

 3. door Stijn

  @Patric: Dan is het wel te hopen dat dit een mooier horloge wordt.

  Beantwoorden Quote

 4. door james

  Waar wordt pebble gemaakt?

  Beantwoorden Quote

 5. door Rotte appel

  Werkt ook op de se mbw 150

  Beantwoorden Quote

 6. door sjaak

  Heb het besteld al maanden geleden werden op de hoogte gehouden door update dus we wisten dat het uitliep maar het komt er aan die van mij ongeveer eind maart begin mei
  beter een goed product dan rotzooi

  Beantwoorden Quote

 7. door StGermain

  e-ink schermpjes zijn toch enorm kwetsbaar? Als je een ebook reader nog maar wat hard weglegt kan hij al een kapot scherm hebben…

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.