Pastebot kan clipboard van meerdere iPhones delen

· Gonny van der Zwaag

pastebotTapbots brengt de applicatie Pastebot op de markt, waarmee je stukken tekst naar het klembord van de iPhone kunt kopiëren en de clippings kunt opslaan, ordenen en bewerken. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te clippen. In de pas uitgebrachte update 1.2 is de mogelijkheid om de inhoud van het klembord met meerdere iPhones of iPads uit te wisselen. Voorheen kon je de app op meerdere iPhones installeren, maar vanuit de Mac was maar een koppeling met één iPhone of iPad mogelijk. Dat is nu opgelost.

Pastebot heeft ook een nieuw icoontje. Zo’n twee weken geleden kreeg ontwikkelaar Tapbots een brief van een bedrijf dat van mening was dat het icoon teveel leek op een logo waarop ze het handelsmerk hadden. Volgens Tapbots is er geen verwarring mogelijk, maar na het raadplegen van meerdere advocaten besloten ze toch maar niet aan een juridisch gevecht te beginnen. Ze willen zich liever concentreren op het maken van software.

pastebot awesomeOm optimaal gebruik te maken van Pastebot moet je de gratis Mac-applicatie installeren. De software is niet verplicht, maar maakt het wel makkelijker om teksten en plaatjes via Wi-Fi op te slaan op de desktop, zodat je er later nog eens naar kunt kijken.

Downloaden: Pastebot (€2,39)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.