Office2 Plus: gratis iPhone-kantoorpakket met In App Purchase

· Gonny van der Zwaag

office plusVoor de meeste iPhone-gebruikers is €4,99 een behoorlijk bedrag voor een applicatie, ook als het om zoiets nuttigs als een Office-applicatie gaat. Daarom heeft Byte² gekozen voor een freemium-uitvoering van Office² Plus. Je kunt deze software gratis proberen en kunt daarna via een In App Purchase de optie toevoegen om je documenten op te slaan. Met de gratis uitvoering kun je wel bestanden in de formaten DOCX, XLSX, PPT, PPTX, PDF, iWork, HTML, PNG en JPEG openen en bekijken, zowel in landschaps- als portretweergave. Wil je ze bewerken, dan koop je voor het opslaan van Word- en Excel-documenten deze twee modules via een In App Purchase (€2,39 per stuk).

Uiteindelijk ben je met de losse aankopen dus een paar cent goedkoper uit dan wanneer je meteen Office² koopt (al langer beschikbaar), waar alle functies al in zitten. Office² Plus onthoudt bij elk bestand waar je het laatst bent gebleven, zodat je niet hoeft te bladeren. Je kunt de bestanden van en naar je computer kopiëren via Wi-Fi of online diensten zoals Google Docs en MobileMe’s iDisk. Automatisch bookmarken en het versturen van bestanden als e-mailbijlagen is ook mogelijk.

Downloaden: Office² Plus (gratis plus 2x €2,39 via In App Purchase)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.