NUsport 2.0: universele app en krijgt video’s en slideshows

· Bart Breij

NUsport foto volledig schermDe populaire sportwebsite NUsport heeft haar iPhone-applicatie vernieuwd. Die zorgt ervoor dat je het laatste sportnieuws op allerlei gebieden nu ook in vol ornaat op de iPad kan raadplegen. Ook op de iPhone zelf zijn verbeteringen doorgevoerd. Naast dat er veel bugs zijn opgelost, worden de livestanden van sporten sneller doorgegeven en niet onbelangrijk: zijn er meer nieuwssecties toegevoegd aan de app, waardoor je op meer sporten kan zoeken.

NUsport Londen 2012 nieuwsoverzichtOp de voorpagina worden de laatste berichten over voetbal, schaatsen, autosport, tennis, wielrennen en hockey weergegeven, bijgestaan door opinie-artikelen en de ‘mixed zone’ met opmerkelijk sportnieuws. Het is de Meer-sectie waarin je extra sportcategorieën tegenkomt. Onder de instellingen kan je aangeven welke categorieën je op de voorpagina wil zien, waarbij je de volgorde van de sporten en de hoeveelheid weergegeven berichten (van bijvoorbeeld Sport USA, Londen 2012, Boardsport en Zeilen) kan zien.

De laatste voorname verbetering in de nieuwste versie van NUsport, is de toevoeging van fotocollecties en video’s in artikelen. Je kan op een foto in een artikel drukken om fullscreen tussen foto’s te swipen. De videospeler lijk je helaas niet in de landscape-houding van de iPhone te kunnen gebruiken.

Downloaden: NUsport (gratis, universele app)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Testte ruim 20.000 apps voor iCulture en schreef er meer dan 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appadvies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.