NUsport 2.0: universele app en krijgt video’s en slideshows

NUsport foto volledig schermDe populaire sportwebsite NUsport heeft haar iPhone-applicatie vernieuwd. Die zorgt ervoor dat je het laatste sportnieuws op allerlei gebieden nu ook in vol ornaat op de iPad kan raadplegen. Ook op de iPhone zelf zijn verbeteringen doorgevoerd. Naast dat er veel bugs zijn opgelost, worden de livestanden van sporten sneller doorgegeven en niet onbelangrijk: zijn er meer nieuwssecties toegevoegd aan de app, waardoor je op meer sporten kan zoeken.

NUsport Londen 2012 nieuwsoverzichtOp de voorpagina worden de laatste berichten over voetbal, schaatsen, autosport, tennis, wielrennen en hockey weergegeven, bijgestaan door opinie-artikelen en de ‘mixed zone’ met opmerkelijk sportnieuws. Het is de Meer-sectie waarin je extra sportcategorieën tegenkomt. Onder de instellingen kan je aangeven welke categorieën je op de voorpagina wil zien, waarbij je de volgorde van de sporten en de hoeveelheid weergegeven berichten (van bijvoorbeeld Sport USA, Londen 2012, Boardsport en Zeilen) kan zien.

De laatste voorname verbetering in de nieuwste versie van NUsport, is de toevoeging van fotocollecties en video’s in artikelen. Je kan op een foto in een artikel drukken om fullscreen tussen foto’s te swipen. De videospeler lijk je helaas niet in de landscape-houding van de iPhone te kunnen gebruiken.

Downloaden: NUsport (gratis, universele app)

Door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.