NUsport 2.0: universele app en krijgt video’s en slideshows

25 april 2012, 18:05 · Bart Breij

NUsport foto volledig schermDe populaire sportwebsite NUsport heeft haar iPhone-applicatie vernieuwd. Die zorgt ervoor dat je het laatste sportnieuws op allerlei gebieden nu ook in vol ornaat op de iPad kan raadplegen. Ook op de iPhone zelf zijn verbeteringen doorgevoerd. Naast dat er veel bugs zijn opgelost, worden de livestanden van sporten sneller doorgegeven en niet onbelangrijk: zijn er meer nieuwssecties toegevoegd aan de app, waardoor je op meer sporten kan zoeken.

NUsport Londen 2012 nieuwsoverzichtOp de voorpagina worden de laatste berichten over voetbal, schaatsen, autosport, tennis, wielrennen en hockey weergegeven, bijgestaan door opinie-artikelen en de ‘mixed zone’ met opmerkelijk sportnieuws. Het is de Meer-sectie waarin je extra sportcategorieën tegenkomt. Onder de instellingen kan je aangeven welke categorieën je op de voorpagina wil zien, waarbij je de volgorde van de sporten en de hoeveelheid weergegeven berichten (van bijvoorbeeld Sport USA, Londen 2012, Boardsport en Zeilen) kan zien.

De laatste voorname verbetering in de nieuwste versie van NUsport, is de toevoeging van fotocollecties en video’s in artikelen. Je kan op een foto in een artikel drukken om fullscreen tussen foto’s te swipen. De videospeler lijk je helaas niet in de landscape-houding van de iPhone te kunnen gebruiken.

Downloaden: NUsport (gratis, universele app)

Onderwerpen
door Bart Breij

Heeft bijna 1200 apps op de iPhone staan - net iets meer dan het gemiddelde aantal van 26. Is dan ook de appmeister van iCulture, met meer dan 5000 artikelen over apps en games. Kan niet zonder todo-app Clear.

3 reacties

 • rvh
  2 years

  Hij geeft alleen maar errors

  Antwoord Quote

 • Stan
  2 years

  En toen deed ie het niet meer…………

  Antwoord Quote

 • Tom
  2 years

  Bugs bugs bugs. Het menu onderin is ook maar half aanpasbaar. Ik zou graag voetbal en F1 selecteren maar je kan dus niet scrollen in de lijst met thema’s

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.