Nieuwe simulatiegame Virtual Villagers 2: The Lost Children

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

virtual villagersLiefhebbers van simulatiegames vinden in de App Store nu Virtual Villagers 2: The Lost Children. In deze game moet je zorgen dat een dorpje draaiend wordt gehouden: je moet dorpsbewoners een aantal activiteiten laten uitvoeren, zoals het verzamelen van voedsel, het bouwen van onderdak en het plegen van onderzoek. Dat onderzoek is nodig om nieuwe uitvindingen te doen, zodat de samenleving zich verder ontwikkelt. Virtual Villagers was eigenlijk een game van Vivendi, maar deze game wordt uitgebracht door een andere ontwikkelaar: LDW Software. Het eerste deel van de game (Virtual Villagers – A New Home) is ook nog steeds in de App Store verkrijgbaar voor dezelfde prijs: €1,59.

Met deze game hou je zelf ook je handen vol, want de dorpsbewoners gaan gewoon door terwijl je de game afsluit. Je bent dus verplicht om regelmatig even te kijken hoe het de dorpssamenleving vergaat. Als je via onderstaande video nog onvoldoende beeld krijgt hoe de game wordt gespeeld, dan kun je bij de ontwikkelaar ook een demoversie downloaden, geschikt voor Mac en PC.

Installeren: Virtual Villagers 2: The Lost Children (€1,59)
Via: Touch Arcade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.