Ng:moco kondigt Rolando 2 en 3 aan

rolando 2We hadden het eerder vandaag over Neil Young – niet de zanger, maar de oprichter van iPhone-gamesontwikkelaar ng:moco. Vandaag zou Young een toespraak houden op het gamesevenement GDC Mobile en hij greep die gelegenheid aan om Rolando 2 en 3 aan te kondigen. Ook gaat ng:moco samenwerken met Secret Exit, de ontwikkelaars van de populaire game Zen Bound.

Young hield een toespraak onder de titel ‘Why the iPhone Just Changed Everything’. Hij vertelde daarin hoe mobiel gamen in de loop van de tijd is veranderd en welke rol ng:moco in het nieuwe landschap wil spelen. Zoals gezegd gaat de ontwikkelaar dit jaar minstens 12 iPhone-games lanceren. Eén daarvan is Rolando 2, die als subtitel Quest for the Golden Orchid krijgt. Dit vervolg op Rolando krijgt 4 werelden en 36 levels en zal vanaf juni beschikbaar zijn. In oktober komen er nog eens 20 levels bij in de vorm van gratis levelpacks. Voor de eerdere versie van Rolando gaat ng:moco tussen nu en eind mei vier gratis levelpacks uitbrengen, die elk vijf nieuwe levels bevatten. Ook de eerste versie van Rolando krijgt er op die manier 20 nieuwe levels bij.

In november zal Rolando 3 het licht zien, ook met een aantal levelpacks. Maar gelukkig is de ontwikkelaar nog meer van plan: ze gaan samenwerken met Secret Exit, de ontwikkelaars van Zen Bound. De twee bedrijven werken samen aan een nieuwe game, waarbij ze de ‘superkrachten’ van beide bedrijven gaan inzetten.

Via: Touch Arcade

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Fout ontdekt? Meld het ons via het speciale contactformulier!