Ng:moco kondigt Rolando 2 en 3 aan

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

rolando 2We hadden het eerder vandaag over Neil Young – niet de zanger, maar de oprichter van iPhone-gamesontwikkelaar ng:moco. Vandaag zou Young een toespraak houden op het gamesevenement GDC Mobile en hij greep die gelegenheid aan om Rolando 2 en 3 aan te kondigen. Ook gaat ng:moco samenwerken met Secret Exit, de ontwikkelaars van de populaire game Zen Bound.

Young hield een toespraak onder de titel ‘Why the iPhone Just Changed Everything’. Hij vertelde daarin hoe mobiel gamen in de loop van de tijd is veranderd en welke rol ng:moco in het nieuwe landschap wil spelen. Zoals gezegd gaat de ontwikkelaar dit jaar minstens 12 iPhone-games lanceren. Eén daarvan is Rolando 2, die als subtitel Quest for the Golden Orchid krijgt. Dit vervolg op Rolando krijgt 4 werelden en 36 levels en zal vanaf juni beschikbaar zijn. In oktober komen er nog eens 20 levels bij in de vorm van gratis levelpacks. Voor de eerdere versie van Rolando gaat ng:moco tussen nu en eind mei vier gratis levelpacks uitbrengen, die elk vijf nieuwe levels bevatten. Ook de eerste versie van Rolando krijgt er op die manier 20 nieuwe levels bij.

In november zal Rolando 3 het licht zien, ook met een aantal levelpacks. Maar gelukkig is de ontwikkelaar nog meer van plan: ze gaan samenwerken met Secret Exit, de ontwikkelaars van Zen Bound. De twee bedrijven werken samen aan een nieuwe game, waarbij ze de ‘superkrachten’ van beide bedrijven gaan inzetten.

Via: Touch Arcade

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.