Need for Speed komt naar de iPhone

need-for-speedElectronic Arts heeft aangekondigd dat ze Need For Speed Undercover voor de iPhone gaan ontwikkelen. Volgens CEO John Riccitiello van Electronic Arts zal Need For Speed Undercover nog meer innovatie en betere gameplay bieden dan de eerdere versies van de game. In de game gaat Margaret Quigley een rol spelen – ze is bekend van de film Mission Impossible III en zal als handler worden ingezet om spelers te ronselen en te begeleiden.

Need For Speed komt op 18 november naar Noord-Amerika en op 21 november naar Europa, maar wanneer de iPhone-versie in de App Store beschikbaar komt is nog even een verrassing. In Need For Speed moet je gevaarlijke opdrachten uitvoeren, meedoen aan straatraces en raak je betrokken bij achtervolgingen door de politie.

Op internet is al een teaser te zien van Need For Speed Undercover.

Via: Touch Arcade
Tip van iFonzie, bedankt!

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.