My T-Mobile biedt inzicht in dataverkeer na update

De langverwachte update die My T-Mobile inzicht in je dataverbruik verschaft, is zojuist uitgekomen voor de iPhone. Het dataverbruik gaat alleen op voor de Smart-abonnementen, waarin je te maken hebt met een datalimiet. T-Mobile brengt je geen extra geld in rekening als je de limiet overschrijdt, maar knijpt je verbinding drastisch af tot 64Kbps. Tegen betaling kan je de databundel herstellen en je internet weer op snelheid brengen. Dat kan nu ook vanuit de app.

Abonnees die een ander abonnement hebben dan een Smart-abonnement, zien geen dataverbruik aangegeven in hun applicatie. Dat geldt ook voor de iSmart-abonnementen die de telecomprovider voerde voordat het Smart-abonnement werd ingevoerd.

Inzicht in het dataverbruik was een gewilde functie van de My T-Mobile applicatie. Veel lezers van iPhoneclub vielen erover dat de functie nog niet meteen beschikbaar was toen de app begin januari verscheen. De volgende stap is het verbeteren van de inlogprocedure.

Downloaden: My T-Mobile (gratis)

Door Bart Breij

Is de appmeister van iCulture, die zijn nieuwe iPhone 6 aangrijpt om eens goed de bezem te halen door de 1150 geïnstalleerde apps. Heeft onder andere Tweetbot, Acompli, Forza en Vivino op zijn homescreen staan.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Fout ontdekt? Meld het ons via het speciale contactformulier!