Morebuzz: meerdere foto’s tegelijk naar Facebook-bedrijfspagina’s sturen

13 april 2012, 07:47 · Bart Breij

Morebuzz iPhone iPod touchEen simpele, kleine applicatie waarmee je meerdere foto’s tegelijk kan versturen naar Twitter en Facebook-bedrijfspagina’s. Het kan maar net zijn wat je nodig hebt. De nieuwe iPhone-app Morebuzz maakt het mogelijk. De toepassing is gratis te downloaden en laat je een of meerere foto’s toevoegen bij een bericht dat je vervolgens makkelijk en snel kan uitsturen. Om er gebruik van te maken, moet je wel even een account bij Morebuzz maken.

Morebuzz iPhone iPod touch screenshotDe dienst verlangt een winkelnaam, een fysiek winkeladres, naam en wachtwoord van je. Daarna springt het hoofdmenu in beeld, waarin drie tabbladen prijken. Met de centrale knop Shout Out kan je een nieuwe (reclame)boodschap versturen en met het linker tabblad zie je eerder verstuurde uitspattingen terug. De juiste Facebook-pagina selecteren doe je onder de Instellingen.

Morebuzz heeft verder geen functies en springt dus slechts in op de behoefte om in één keer meerdere foto’s op meerdere netwerken door te zetten. Als je over meer zakelijke sociale media-opties wilt beschikken, zijn Sprout Social en Hootsuite goede alternatieven.

Downloaden: Morebuzz (gratis)

door Bart Breij

Heeft bijna 1200 apps op de iPhone staan - net iets meer dan het gemiddelde aantal van 26. Is dan ook de appmeister van iCulture, met meer dan 5000 artikelen over apps en games. Kan niet zonder todo-app Clear.

0 reacties

    Plaats een reactie

    Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.