Morebuzz: meerdere foto’s tegelijk naar Facebook-bedrijfspagina’s sturen

· Bart Breij

Morebuzz iPhone iPod touchEen simpele, kleine applicatie waarmee je meerdere foto’s tegelijk kan versturen naar Twitter en Facebook-bedrijfspagina’s. Het kan maar net zijn wat je nodig hebt. De nieuwe iPhone-app Morebuzz maakt het mogelijk. De toepassing is gratis te downloaden en laat je een of meerere foto’s toevoegen bij een bericht dat je vervolgens makkelijk en snel kan uitsturen. Om er gebruik van te maken, moet je wel even een account bij Morebuzz maken.

Morebuzz iPhone iPod touch screenshotDe dienst verlangt een winkelnaam, een fysiek winkeladres, naam en wachtwoord van je. Daarna springt het hoofdmenu in beeld, waarin drie tabbladen prijken. Met de centrale knop Shout Out kan je een nieuwe (reclame)boodschap versturen en met het linker tabblad zie je eerder verstuurde uitspattingen terug. De juiste Facebook-pagina selecteren doe je onder de Instellingen.

Morebuzz heeft verder geen functies en springt dus slechts in op de behoefte om in één keer meerdere foto’s op meerdere netwerken door te zetten. Als je over meer zakelijke sociale media-opties wilt beschikken, zijn Sprout Social en Hootsuite goede alternatieven.

Downloaden: Morebuzz (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Testte ruim 20.000 apps voor iCulture en schreef er meer dan 6000 artikelen over. Geeft als Appmeister nu appadvies aan ontwikkelaars, van concept tot communicatie.