Monster Pinball HD: iOS-flipperspel krijgt universele app

· Bastiaan Vroegop

Monster Pinball HDMonster Pinball verscheen in 2009 voor het eerst in de App Store, maar was lange tijd enkel als iPhone-applicatie verkrijgbaar. Wilde je het flipperspelletje op je iPad spelen, dan was je genoodzaakt om de iPhone-versie uitgerekt op je iPad te spelen. Inmiddels is er een universele versie van de game, die gebruikmaakt van de volledige resolutie van je iPad.

De universele versie staat in de App Store als Monster Pinball HD. Spelers van de iPhone-versie moeten de game opnieuw kopen als ze de iPad-versie willen spelen. De iPhone-versie is nog steeds verkrijgbaar, maar er lijkt eigenlijk geen reden te zijn om deze te kopen: de universele app is namelijk goedkoper.

Monster Pinball HD is een traditioneel flipperspel met pinballtafels in het teken van monsters, aliens en andere gevaarlijke wezens. Tijdens het spelen is het halen van een hoge score je voornaamste doel. Om je te motiveren heeft de game een aantal achievements in Game Center, die je haalt bij bepaalde scores of speciale acties in een flipperkast.

Downloaden:

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.