MasterBrain: iPhone-variant op gezelschapsspel Mastermind (AppEvent)

· Gonny van der Zwaag

masterbrainVandaag is er bij het AppEvent weer een gratis spelletje te vinden: MasterBrain van Niels Kooiker, een iPhone-versie van het bekende puzzelspel Mastermind. Bij MasterBrain moet je proberen een kleurcode te achterhalen, die de computer voor jou heeft bedacht. Er is keuze uit zes kleuren en elke kleur mag meermaals voorkomen. De computer geeft aan hoeveel kleuren op de juiste positie staan en hoeveel kleuren wel in de code voorkomen, maar niet op de juiste plaats staan.

Wie slim redeneert en de juiste beslissingen weet te nemen vindt in minder dan 10 pogingen de geheime code. Deze game wordt ook wel op papier gespeeld onder de titel ‘Bulls and Cows’ of als het computerspelletje Moo. Bij MasterBrain geef je met draaischijven de gewenste kleuren aan. Wie van doordenken houdt kan het nu gratis uitproberen, dankzij AppEvent.

Downloaden: MasterBrain (op 17 januari gratis, normaal variërend tussen €0,79 en €1,59)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.