Mass Effect Infiltrator voor iPhone en iPad tijdelijk maar 89 eurocent

· Bastiaan Vroegop

Mass Effect InfiltratoriOS-schietspel Mass Effect Infiltrator is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 89 eurocent. Een aardige afprijzing voor de normaal €4,49 kostende game. In het spel kruip je in de huid van een Cerberus-agent in het science fiction Mass Effect-universum, die begint te twijfelen aan de ethische keuzes van zijn werkgever. Het duurt dan ook niet lang totdat je met meerdere wapens al schietend door een Cerberus-basis moet bewegen.

Mass Effect Infiltrator is een shooter die je speelt vanuit de derde persoon. Het spel wordt niet bestuurd met behulp van twee virtuele sticks, maar maakt gebruik van een paar slimme taps en veegbewegingen. Zo moet je op een vijand drukken om op hem te richten of naar links swipen om achter een ander muurtje te glippen en. Alleen als je loopt of een precies schot lost, moet je het scherm als een joystick gebruiken.

De game hangt nauw samen met Mass Effect 3, een grote game van BioWare en Electronic Arts op de pc en spelcomputers. Punten die je in Mass Effect Infiltrator vergaart, hebben effect op de gebeurtenissen in Mass effect 3.

Downloaden: Mass Effect Infiltrator (€0,89, normaal €4,49, universeel, iOS 3.1+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.