Mama Apps brengt 35-in-1 iPad-app voor (aanstaande) moeders uit

· Gonny van der Zwaag

mama appsMama Apps heeft een iPad-app uitgebracht en presenteert deze tijdens de Negenmaandenbeurs. In de app vind je 35 functies die voor moeders en aanstaande moeders interessant zijn. Zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen, alles komt aan bod. De ‘Cyclus App’ is bijvoorbeeld bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden. Je kunt er persoonlijke cyclusgegevens en een cyclusdagboek mee bijhouden. Ben je al zwanger, dan berekent de zwangerschapscalculator de vermoedelijke bevallingsdatum. Per week kun je zien hoe de baby zich ontwikkelt, maar ook hoe je eigen gewicht toeneemt. Daarvoor zit er een BMI-rekenhulp in de app. Er zitten nog meer dingen in, zoals het maken van een buikfoto, een geboorteplan en het posten van de voortgang op een MamaBlog.

Ligt de baby eindelijk in de wieg, dan kun je met de Borstvoeding App kijken met welke borst je de laatste keer hebt gevoed en hoe lang dat duurde. Andere onderdelen zijn de Kolven App en de Tandjes App.

Downloaden: Mama Apps (gratis, iPad, iOS 4.3+)

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!