Mama Apps brengt 35-in-1 iPad-app voor (aanstaande) moeders uit

· Gonny van der Zwaag

mama appsMama Apps heeft een iPad-app uitgebracht en presenteert deze tijdens de Negenmaandenbeurs. In de app vind je 35 functies die voor moeders en aanstaande moeders interessant zijn. Zwanger worden, zwangerschap, kraamtijd, baby’s en kinderen, alles komt aan bod. De ‘Cyclus App’ is bijvoorbeeld bedoeld voor vrouwen die zwanger willen worden. Je kunt er persoonlijke cyclusgegevens en een cyclusdagboek mee bijhouden. Ben je al zwanger, dan berekent de zwangerschapscalculator de vermoedelijke bevallingsdatum. Per week kun je zien hoe de baby zich ontwikkelt, maar ook hoe je eigen gewicht toeneemt. Daarvoor zit er een BMI-rekenhulp in de app. Er zitten nog meer dingen in, zoals het maken van een buikfoto, een geboorteplan en het posten van de voortgang op een MamaBlog.

Ligt de baby eindelijk in de wieg, dan kun je met de Borstvoeding App kijken met welke borst je de laatste keer hebt gevoed en hoe lang dat duurde. Andere onderdelen zijn de Kolven App en de Tandjes App.

Downloaden: Mama Apps (gratis, iPad, iOS 4.3+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.