Loterij vandaag gratis via AppEvent: volg trekking van Staatsloterij

· Gonny van der Zwaag

loterij iphoneLoterij is een iPhone-applicatie waarmee je de trekkingen van de Staatsloterij kunt volgen. Heb je de trekking op tv gemist, dan kun je via deze applicatie kijken of er iets te halen valt. Voer je lotnummer in, selecteer de juiste trekkingsdatum en zodra de uitslag bekend is laat de applicatie je weten of er een prijs op jouw Staatslot is gevallen. Loterij is gemaakt door een externe ontwikkelaar, dus niet door de Staatsloterij zelf, zoals je ook in onze eerdere bespreking kunt lezen. Diverse lezers vonden toen dat de Staatsloterij een dergelijke applicatie gratis beschikbaar zou moeten stellen.

Omdat Loterij in eigen beheer door ontwikkelaar Maal4.nl is gemaakt, mogen ze echter vragen wat ze willen – en ook zelf beslissen dat ze de applicatie nu een dag lang gratis weggeven.

Downloaden: Loterij (vandaag gratis, normaal €0,79)

loterij staatsloterij

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.