Loterij vandaag gratis via AppEvent: volg trekking van Staatsloterij

· Gonny van der Zwaag

loterij iphoneLoterij is een iPhone-applicatie waarmee je de trekkingen van de Staatsloterij kunt volgen. Heb je de trekking op tv gemist, dan kun je via deze applicatie kijken of er iets te halen valt. Voer je lotnummer in, selecteer de juiste trekkingsdatum en zodra de uitslag bekend is laat de applicatie je weten of er een prijs op jouw Staatslot is gevallen. Loterij is gemaakt door een externe ontwikkelaar, dus niet door de Staatsloterij zelf, zoals je ook in onze eerdere bespreking kunt lezen. Diverse lezers vonden toen dat de Staatsloterij een dergelijke applicatie gratis beschikbaar zou moeten stellen.

Omdat Loterij in eigen beheer door ontwikkelaar Maal4.nl is gemaakt, mogen ze echter vragen wat ze willen – en ook zelf beslissen dat ze de applicatie nu een dag lang gratis weggeven.

Downloaden: Loterij (vandaag gratis, normaal €0,79)

loterij staatsloterij

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!