Loterij: controleer je loten voor de trekking van de Staatsloterij

(Laatst bijgewerkt: ) · Edward Neve

LotenGisteren verscheen op de valreep, vlak voor de trekking van de Staatsloterij van vanavond, de applicatie Loterij in de App Store. Met Loterij kun je je gekochte loten invoeren op je iPhone, waarna de applicatie controleert of, en welke prijzen er gevallen zijn op jouw lot(en). Wanneer je je loten hebt ingevoerd, kies je de juiste trekkingsdatum. Zodra de trekking bekend is kun je zien of je in de prijzen bent gevallen en wat het totaal gewonnen bedrag is.

De Staatsloterij heeft vanavond wederom een record jackpot staan van 27,5 miljoen euro. Vorige maand kwam de loterij nog negatief in het nieuws, omdat de reclame die zij maakten misleidend zou zijn. De jackpot die volgens hen sowieso zou vallen, viel toen op slechts eenvijfde lot, wat een hoop rumoer veroorzaakte onder de kopers van de loten. Of dat bij de trekking vanavond weer het geval is zullen we moeten afwachten. Feit is, dat er ongetwijfeld weer een hoop loten zullen zijn verkocht en dat iPhone-gebruikers deze nu eenvoudig kunnen controleren met deze Loterij applicatie.

Loterij kost 0,79 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Edward Neve (1979) was vaste blogger op iPhoneclub.nl van maart 2009 tot februari 2010. Al van kinds af aan bezig met computers, gadgets, en alles waar zoveel mogelijk knopjes op zitten. Nadat hij in 2007 voor het eerst in aanraking kwam met een iPod Touch volgde er niet lang daarna zijn eerste iPhone 3G. Sindsdien is hij helemaal verknocht aan het apparaat en probeert hij al het nieuws bij te houden wat hierover langskomt. Hij was al een vaste lezer van iPhoneclub en kwam via Twitter in contact met Gonny en Jean-Paul, die hem destijds vroegen om zijn nieuws voortaan ook hier op te schrijven. Edward schrijft onder meer ook voor PCM en Computer Idee. Nauwlettend hield hij voor ons de AppStore en Cydia in de gaten op zoek naar de beste tweaks, programma's en spellen. 

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.