LogMeIn Ignition krijgt filemanager en offline functie

19 maart 2011, 19:59 · Gonny van der Zwaag

logmein ignition ipadLogMeIn Ignition heeft een update gekregen met als belangrijkste vernieuwingen een filemanger en de mogelijkheid om bestanden offline te bekijken. Met LogMeIn Ignition kun je op afstand je computer bedienen, vanaf je iPhone of iPad. Je kunt de bestanden direct op je iOS-apparaat beheren, toepassingen starten, bestanden bewerken of bestanden tussen verschillende computers kopiëren. Met de nieuwe filemanager kun je bestanden en mappen bekijken op één of meer computers. De offline functie houdt in dat je bestanden van de Mac of pc direct op je iOS-apparaat kunt opslaan, zodat je ze offline kunt bekijken. Lokaal bewaarde bestanden kun je ook weer bijwerken met wijzigingen die op de remote computer zijn doorgevoerd.

LogMeIn Ignition is als universele app beschikbaar, dus ook op de iPad te gebruiken. In deze nieuwe versie is ondersteuning voor draadloos printen via Airprint toegevoegd. Je kunt een computer in slaapstand voortaan via Wake-On-LAN met deze app wakker maken. En je kunt lokale mappen maken en deze vullen met bestanden die je van externe computers hebt gehaald. Vooral de mogelijkheid om bestanden lokaal op je iOS-apparaat op te slaan is een handige toevoeging in deze app.

Downloaden: LogMeIn Ignition (€23,99)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

2 reacties

 • Jan Aukes
  3 years

  Die nieuwe kopieerfunctie is mij zojuist van pas gekomen. Ik had even een foto nodig die alleen op mijn mac thuis stond. Binnen een paar minuten had ik hem op mijn iPhone.

  Antwoord Quote

 • Rien Doorn
  3 years

  Het kost wel wat maar dat is het voor mij meer dan waard. En zeker nu met deze nieuwe functies. Ik gebruik het liefst iBooks voor mijn pdf’s en dir is zoveel makkelijker dan te moeten syncen met iTunes. Geweldige update.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.