LEGO Ninjago: gratis iPhone-game met ninja’s

02 april 2011, 19:20 · Gonny van der Zwaag

lego ninjago spinjitzuLEGO heeft een officiële game uitgebracht op het iOS-platform, die helemaal in Japans thema is uitgevoerd. In LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt ga je een speurtocht uitvoeren. Je volgt Sensei en zijn ninja’s tijdens de training, waarbij ze proberen het land van Ninjago te beschermen tegen Garmadon en zijn boosaardige skelettenleger. Je wint munten waarmee je nieuwe objecten voor je ninja kunt kopen, zoals wapens en andere uitrusting.

Je kunt je eigen ninja bouwen, waarbij je zelf kunt kiezen hoe hij presteert op het punt van defensie, aanvalskracht, gezondheid en gewicht. Je gaat er vervolgens mee vechten tegen Garmadon en zijn mannen. Door op het scherm te tappen gaat jouw ninja supersnel draaien en als je het toestel kantelt rent hij op de vijanden af, klaar om ze aan te vallen. De game wordt op de markt gebracht door The LEGO Company en is universeel, dus op iPhone en iPad te gebruiken.

ninja customize legoHet is niet de eerste LEGO-game die in de App Store verscheen. Op de iPhone verscheen onder andere al LEGO Photo en LEGO Duplo Card Games. Of kijk eens naar LEGO Duplo Farm Friends. Ben je goed in het herkennen van LEGO-bouwwerken, dan is LEGO Creationary leuk om te spelen. Alle genoemde games en apps zijn gratis.

Downloaden: LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt (gratis)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • Bboi
  3 years

  Lijktme mooi!

  Antwoord Quote

 • Ruben
  3 years

  Ik zie Lego Harry Potter niet bij de eerdere apps staan
  Of zie ik iets verkeerd?

  Antwoord Quote

 • Jef
  3 years

  @Ruben:

  Als je zoekt op Lego zie ik het wel

  Antwoord Quote

 • micha
  3 years

  Niet de moeite waard. De ps3 lego games zijn mooi, maar deze apps zijn eigenlijk niet eens games te noemen.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.