LEGO Ninjago: gratis iPhone-game met ninja’s

· Gonny van der Zwaag

lego ninjago spinjitzuLEGO heeft een officiële game uitgebracht op het iOS-platform, die helemaal in Japans thema is uitgevoerd. In LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt ga je een speurtocht uitvoeren. Je volgt Sensei en zijn ninja’s tijdens de training, waarbij ze proberen het land van Ninjago te beschermen tegen Garmadon en zijn boosaardige skelettenleger. Je wint munten waarmee je nieuwe objecten voor je ninja kunt kopen, zoals wapens en andere uitrusting.

Je kunt je eigen ninja bouwen, waarbij je zelf kunt kiezen hoe hij presteert op het punt van defensie, aanvalskracht, gezondheid en gewicht. Je gaat er vervolgens mee vechten tegen Garmadon en zijn mannen. Door op het scherm te tappen gaat jouw ninja supersnel draaien en als je het toestel kantelt rent hij op de vijanden af, klaar om ze aan te vallen. De game wordt op de markt gebracht door The LEGO Company en is universeel, dus op iPhone en iPad te gebruiken.

ninja customize legoHet is niet de eerste LEGO-game die in de App Store verscheen. Op de iPhone verscheen onder andere al LEGO Photo en LEGO Duplo Card Games. Of kijk eens naar LEGO Duplo Farm Friends. Ben je goed in het herkennen van LEGO-bouwwerken, dan is LEGO Creationary leuk om te spelen. Alle genoemde games en apps zijn gratis.

Downloaden: LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.