LEGO Ninjago: gratis iPhone-game met ninja’s

lego ninjago spinjitzuLEGO heeft een officiële game uitgebracht op het iOS-platform, die helemaal in Japans thema is uitgevoerd. In LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt ga je een speurtocht uitvoeren. Je volgt Sensei en zijn ninja’s tijdens de training, waarbij ze proberen het land van Ninjago te beschermen tegen Garmadon en zijn boosaardige skelettenleger. Je wint munten waarmee je nieuwe objecten voor je ninja kunt kopen, zoals wapens en andere uitrusting.

Je kunt je eigen ninja bouwen, waarbij je zelf kunt kiezen hoe hij presteert op het punt van defensie, aanvalskracht, gezondheid en gewicht. Je gaat er vervolgens mee vechten tegen Garmadon en zijn mannen. Door op het scherm te tappen gaat jouw ninja supersnel draaien en als je het toestel kantelt rent hij op de vijanden af, klaar om ze aan te vallen. De game wordt op de markt gebracht door The LEGO Company en is universeel, dus op iPhone en iPad te gebruiken.

ninja customize legoHet is niet de eerste LEGO-game die in de App Store verscheen. Op de iPhone verscheen onder andere al LEGO Photo en LEGO Duplo Card Games. Of kijk eens naar LEGO Duplo Farm Friends. Ben je goed in het herkennen van LEGO-bouwwerken, dan is LEGO Creationary leuk om te spelen. Alle genoemde games en apps zijn gratis.

Downloaden: LEGO Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt (gratis)

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.