Leer Garageband voor Mac in 30 dagen met gratis app

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

garageband 11Garageband op de Mac kan op het eerste gezicht nogal overdonderen. Er is zóveel mogelijk met deze desktopsoftware, dat je niet weet waar je moet beginnen. De app Learn GarageBand in 30 Days gaat je helpen. Deze tijdelijk gratis app (normaal €3,99) legt in 81 videolessen uit hoe je alle instrumenten en opties gebruikt. De Engelstalige lessen worden gegeven door audio-expert Joey Biagas en zijn in HD-kwaliteit.

garageband in 30 daysJe leert een muzieknummer maken zonder dat je kunt muziekmaken met de gitaar, piano, synthesizer en drums. Ook zitten er leuke extra lessen in, zoals een uitleg hoe je gratis ringtones maakt en hoe je kunt auto-tunen met je stem.

Met Garageband op de Mac kun je muziek maken, bewerken en opnemen. Deze cursus legt dat allemaal uit, inclusief het gebruik van externe hardware, het gebruik van loops en meer. Voor nieuwe gebruikers is er in de laatste update een quick tour toegevoegd. Let op dat deze app de desktopversie van Garageband bespreekt, niet de iPad-versie!

Downloaden: Learn GarageBand in 30 Days (tijdelijk gratis)
Benodigd: GarageBand voor Mac (€11,99)
Ook verkrijgbaar: Garageband voor iPad (€3,99)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.