KPN-winkels bevoorraad met witte iPhone (foto’s), Mobistar levert ook morgen

(Laatst bijgewerkt: ) · Jean-Paul Horn

Witte iPhone - voorzijde verpakkingVan verschillende tipgevers hebben we meldingen ontvangen dat de KPN-winkels inmiddels ruim bevoorraad zijn met de aanstaande witte iPhone 4, voor de verkoop die waarschijnlijk morgen van start gaat. Vorige week kon je exclusief op iPhoneclub.nl lezen dat BelCompany had gelekt dat de witte iPhone 4 vanaf woensdag 27 april 2011 (morgen) verkrijgbaar zou zijn. Daarnaast hebben we via andere tipgevers doorgekregen dat ook Mobistar morgen begint met de verkoop van de witte iPhone 4.

Volgens een tipgever die anoniem wil blijven mogen de KPN Businesscenters onder elkaar 700 stuks van de witte iPhone 4 16GB en 200 stuks van de witte iPhone 4 32GB verdelen (zie de (slecht leesbare) foto hieronder).

KPN voorraad iPhone wit

Een andere anonieme tipgever die werkzaam is bij KPN heeft de eerste foto’s gestuurd van de verpakking van de witte iPhone 4, al verschilt die natuurlijk nauwelijks van de verpakking van het zwarte model.

Een Belgische iPhoneclub-lezer laat ons weten dat de Mobistar-winkels inmiddels ook zijn bevoorraad en dat Mobistar net zoals hier in Nederland morgen met de verkoop zal beginnen. Meer foto’s van de verpakking en bevoorrading in België kun je lezen op Engadget: Apple gets its white iPhone 4 ducks in a row ahead of launch.

Verpakking iPhone 4 wit

Verpakking iPhone 4 wit

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Jean-Paul Horn is uitgever van iCulture. Hij studeerde journalistiek en communicatie en werkte daarna een aantal jaren als webdeveloper en consultant. Jean-Paul zorgt op iCulture.nl voornamelijk voor de techniek (app en site), marketing & sales en aansturing van projecten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.