Kookspelletje Sara’s kookcursus tijdelijk gratis dankzij AppEvent

· Bastiaan Vroegop

Sara's kookcursusHet kookspelletje Sara’s kookcursus is tijdelijk gratis verkrijgbaar dankzij de actie AppEvent, waarbij iedere dag één applicatie gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar zijn prijskaartje verliest. Sara’s kookcursus is vooral toegespitst op jonge kinderen. Schermteksten in de game zijn Nederlandstalig en uitspraken gemaakt door hoofdpersoon Sara zijn ook in het Nederlands ingesproken. Daarnaast zijn er geen in-app aankopen of advertenties in het spel verwerkt.

Het spelprincipe van Sara’s kookcursus zit vrij simpel in elkaar. Een handje geeft aan wat je als volgende ingrediënt moet pakken, waarna je de aangegeven handeling uitvoert. Door de stappen op het scherm te blijven volgen, loop je het algemene kookproces langs. Hoe beter je dit doet, hoe hoger je uiteindelijke score.

Omdat er via AppEvent iedere dag één app gratis verkrijgbaar is, lijkt het aannemelijk dat Sara’s kookcursus na woensdag 30 januari weer zijn originele prijskaartje zal krijgen. Wij raden je daarom ook aan om goed in de App Store te kijken of de app nog gratis is, voordat je hem daadwerkelijk downloadt.

Downloaden: Sara’s kookcursus (gratis, normaal €1,79, universeel, iOS 3.1.3+)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.