Jetpack Joyride, Spy Mouse en Smash Cops krijgen forse updates

· Bastiaan Vroegop

Spy Mouse eilandDe populaire iPhone-spellen Jetpack Joyride, Spy Mouse en Smash Cops hebben vandaag alledrie forse updates gekregen. Deze updates voegen onder andere een aantal nieuwe levels toe om te spelen, en een aantal nieuwe voorwerpen om te gebruiken. Zo kun je in Jetpack Joyride nu nieuwe objecten gebruiken om je overlevingskans te vergroten. Gisteren verschenen er ook nieuwe levels voor Angry Birds Space en Cut the Rope.

Spy Mouse

Spy MouseSpy Mouse is voorzien van zijn eerste grote content-update. Hierin is de nieuwe spelwereld Volcano Island toegevoegd, waarin je elf nieuwe levels kunt spelen. Bij ieder level kun je wederom drie doelen proberen te behalen. In elk gebied vind je een aantal nieuwe obstakels, waaronder vuurballen, lavaputten en instortend terrein. Het is vanaf deze update ook mogelijk om kaas te kopen met echt geld.

Downloaden: Spy Mouse (€0,79)

Jetpack Joyride

Jetpack JoyrideDe nieuwe update voor Jetpack Joyride is misschien wel één van de uitgebreidste die het spelletje ooit kreeg. Spelers kunnen nu een aantal nieuwe gadgets kopen, waarmee het makkelijker wordt om de lasers en andere obstakels in de game te ontwijken. Hiervoor betaal je met in het spel verzamelde munten, die je ook met echt geld kunt aanschaffen. Er zijn in totaal 15 nieuwe gadgets toegevoegd.

Downloaden: Jetpack Joyride (gratis)

Smash Cops

Smash CopsSmash Cops heeft op zijn beurt tien nieuwe missies gekregen, waarin je dieven van de weg moet rammen. Hiervoor kun je oude wagens gebruiken, of één van de drie nieuwe voertuigen. Daarnaast is de stad van het spel iets groter geworden dankzij de toevoeging van Industrial Park. Ben je klaar met de nieuwe missies, dan kun je proberen het record van Officer Hutch te verslaan. De game is ter viering tijdelijk gratis verkrijgbaar.

Downloaden: Smash Cops (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.