iStudiez Pro voor scholieren en studenten voor het eerst gratis

27 januari 2013, 19:23 · Gonny van der Zwaag

istudiez pro icooniStudiez Pro is voor het eerst in de geschiedenis gratis te downloaden. De handige apps voor scholieren en studenten is bedoeld om je rooster, opdrachten en andere studie-activiteiten overzichtelijk op een rij te hebben. De Nederlandstalige app doet dienst als een interactieve agenda, met week- en maandweergave. De verschillende vakken kun je van elkaar onderscheiden door kleurcodes te gebruiken. Bij elk vak of type opdracht zijn icoontjes te gebruiken, zodat het nog overzichtelijker wordt. De app kost normaal €2,69. De bijbehorende Mac-app is voor €8,99 verkrijgbaar.

iStudiez Pro is vooral afgestemd op middelbare scholen, hogescholen en universiteiten. Je houdt in de app je huiswerk en opdrachten bij en rangschikt die op datum, deadline of vak. Je kan trimesters, semesters of andere periodes invoeren in de planner, waarbij je meteen vakken kan toevoegen aan een periode. Die vakken zet je op een datum en een tijdstip van terugkeren en zo is de Planner dus in feite je rooster voor de volgende periode. Je kan er ook vakanties en contactgegevens van docenten in kwijt.

De korting is tijdelijk, dus wacht niet te lang met het downloaden van de app.

Update: de prijs is alweer terug naar het normale niveau van €2,69.

Downloaden: iStudiez Pro (tijdelijk gratis, normaal €2,69, universeel, iOS 5.0+)

istudiez pro devices

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

0 reacties

    Plaats een reactie

    Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.