iStorage HD voor iPad kan rar-bestanden uitpakken

·

istorage iconiStorage HD is een bestandsmanager, documentviewer en code-editor voor de iPad. De app bestaat al een tijdje en krijgt regelmatig een update. In de nieuw verschenen update is nu ondersteuning voor het uitpakken van rar-bestanden. Maar er is meer mogelijk: je krijgt toegang tot bestanden die elders zijn opgeslagen, zoals op Dropbox, MobileMe iDisk, een WebDAV-server, FTP, pc of Mac. Alle bestanden worden lokaal op je iPad opgeslagen, zodat je ze ook zonder internetverbinding kunt raadplegen. Bestandsoverdracht via USB wordt nu ook ondersteund. iStorage HD kan de meest gangbare bestandstypes aan, zoals PDF, TXT, Word, Excel, PowerPoint, iWork, HTML en audio-, video en fotobestanden.

Je kunt de app ook gebruiken als code-editor, zodat je bijvoorbeeld pagina’s van je website via een FTP-verbinding kunt bewerken. Er zit een ingebouwde viewer in voor MS Office-documenten, iWork-bestanden en PDF-documenten. Je kunt e-mailbijlagen vanuit de Mail-app (of andere apps) openen en bewerken. Ook kun je documenten tussen iPads en iPhones uitwisselen. Toegang tot bestandsservers verloopt via Wi-Fi of een 3G-netwerk.

Kortom: de mogelijkheden zijn nogal breed. Om een volledig inzicht te krijgen in de mogelijkheden van deze app kun je het beste de omschrijving in de App Store doorlezen of op de website van de ontwikkelaar kijken.

Downloaden: iStorage HD (€3,99)

istorage hd

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

6 reacties

 1. door ProMac

  Dit kan GoodReader dacht ik ook allemaal (en nog meer)… En is goedkoper.

  Beantwoorden Quote

 2. door Bas Steelooper

  In iTunes geeft hij 4,99€ aan. Wel een mooie app.

  Beantwoorden Quote

 3. door Constant

  Hij kost bij mij 4,99….

  Beantwoorden Quote

 4. door Wyando

  Hm, de beoordelingen lezen niet zo goed. Heeft ipadclub persoonlijk ervaringen ermee? Iets in die aard ben ik nu wel aan het zoeken (FTP toegang met mogelijkheid html, php, css bestanden te bewerken).

  Beantwoorden Quote

 5. door Wyando

  Origineel geplaatst door ProMac
  GoodReader

  Hm, die kan wel geen bestanden bewerken (zoals da naam reeds impliceert). Of overzie ik iets?

  Beantwoorden Quote

 6. door Hermie

  Goodreader kan volgens mij géén RAR-files unpacken.

  Gratis iUnarchive Lite kan dit wel; werkt prima.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.