iStorage HD voor iPad kan rar-bestanden uitpakken

27 maart 2011, 17:30 · Gonny van der Zwaag

istorage iconiStorage HD is een bestandsmanager, documentviewer en code-editor voor de iPad. De app bestaat al een tijdje en krijgt regelmatig een update. In de nieuw verschenen update is nu ondersteuning voor het uitpakken van rar-bestanden. Maar er is meer mogelijk: je krijgt toegang tot bestanden die elders zijn opgeslagen, zoals op Dropbox, MobileMe iDisk, een WebDAV-server, FTP, pc of Mac. Alle bestanden worden lokaal op je iPad opgeslagen, zodat je ze ook zonder internetverbinding kunt raadplegen. Bestandsoverdracht via USB wordt nu ook ondersteund. iStorage HD kan de meest gangbare bestandstypes aan, zoals PDF, TXT, Word, Excel, PowerPoint, iWork, HTML en audio-, video en fotobestanden.

Je kunt de app ook gebruiken als code-editor, zodat je bijvoorbeeld pagina’s van je website via een FTP-verbinding kunt bewerken. Er zit een ingebouwde viewer in voor MS Office-documenten, iWork-bestanden en PDF-documenten. Je kunt e-mailbijlagen vanuit de Mail-app (of andere apps) openen en bewerken. Ook kun je documenten tussen iPads en iPhones uitwisselen. Toegang tot bestandsservers verloopt via Wi-Fi of een 3G-netwerk.

Kortom: de mogelijkheden zijn nogal breed. Om een volledig inzicht te krijgen in de mogelijkheden van deze app kun je het beste de omschrijving in de App Store doorlezen of op de website van de ontwikkelaar kijken.

Downloaden: iStorage HD (€3,99)

istorage hd

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

6 reacties

 • ProMac
  3 years

  Dit kan GoodReader dacht ik ook allemaal (en nog meer)… En is goedkoper.

  Antwoord Quote

 • Bas Steelooper
  3 years

  In iTunes geeft hij 4,99€ aan. Wel een mooie app.

  Antwoord Quote

 • Constant
  3 years

  Hij kost bij mij 4,99….

  Antwoord Quote

 • Wyando
  3 years

  Hm, de beoordelingen lezen niet zo goed. Heeft ipadclub persoonlijk ervaringen ermee? Iets in die aard ben ik nu wel aan het zoeken (FTP toegang met mogelijkheid html, php, css bestanden te bewerken).

  Antwoord Quote

 • Wyando
  3 years

  Origineel geplaatst door ProMac
  GoodReader

  Hm, die kan wel geen bestanden bewerken (zoals da naam reeds impliceert). Of overzie ik iets?

  Antwoord Quote

 • Hermie
  3 years

  Goodreader kan volgens mij géén RAR-files unpacken.

  Gratis iUnarchive Lite kan dit wel; werkt prima.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.