Infinity Blade II krijgt iPhone 5-update, tijdelijk afgeprijsd

·

Infinity Blade iconDe iOS-game Infinity Blade II heeft een update gekregen, waardoor hij voortaan optimaal gebruikmaakt van het grotere scherm van de iPhone 5. Tot voor kort verschenen er bij Infinity Blade II twee zwarte balken aan de zijkanten van het scherm op de iPhone 5. De update zorgt er ook voor dat de game voortaan beter draait op iOS 6. De game is ter viering van de update tijdelijk afgeprijsd.

In Infinity Blade II veeg je over het scherm om in vijanden te hakken of aanvallen te pareren. Met een druk op een knop kun je opzij stappen om binnenkomende aanvallen te ontwijken, of om een schild te gebruiken. Zit je in een penibele situatie, dan kun je op het scherm van je iPhone een magisch symbool tekenen om bijvoorbeeld een genezende spreuk uit te spreken.

Infinity Blade II maakt gebruik van de iOS-versie van de Unreal Engine. Deze spelmotor wordt al jaren door game-ontwikkelaars voor bijvoorbeeld spelcomputers gebruikt. Hierdoor is Infinity Blade II in staat om fraaie 3D-beelden te produceren.

De eerste Infinity Blade is ook afgeprijsd. Deze game heeft echter geen update voor de iPhone 5.

Downloaden: Infinity Blade II (€2,69, normaal €5,99)
Downloaden: Infinity Blade (€0,89, normaal €5,49

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

4 reacties

 1. door Alexander

  Infinity Blade is het meest overschatte spel ooit…

  Beantwoorden Quote

 2. door JB

  @Alexander: agreed! Het genre is al niet mainstream en de vrijheid binnen het spel is er vrijwel niet. Heel repetitief. Mag dan mooi eruit zien, ik kijk meer uit naar een GTA vice city waar je alle mogelijke vrijheid krijgt.

  Beantwoorden Quote

 3. door Floris Boer

  Ik hoop dat Infinity Blade I binnenkort ook een iPhone 5 res update krijgt!

  Beantwoorden Quote

 4. door Daejji

  @JB: Ja, want GTA werkt ook zo lekker op een touchscreen.
  Dat soort spellen werken gewoon niet lekker met een touchscreen. Je zit met je handen over de helft van het scherm..en vervolgens speelt het helemaal niet lekker.

  Infinity Blade wel is echt gemaakt voor een touchscreen.
  Zo jammer dat Apple nog niet iets heeft gemaakt voor de iPhone zodat je echt lekker kunt gamen.
  De DS en PSP etc. kunnen dan wel inpakken.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.