Infinity Blade dit weekend afgeprijsd naar 79 cent

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

infinity bladeInfinity Blade was dé game waarmee Apple de mogelijkheden van het retinadisplay in de iPhone 4 liet zien. Met de Unreal Engine bleek het mogelijk om prachtige games te maken, met veel indrukwekkende details zonder dat het beeld gaat ‘stotteren’. Heb je deze game nog niet eerder gedownload, dan is nu het moment: in plaats van 4,99 euro betaal je maar 79 cent. Infinity Blade is een actiegame met zwaardgevechten dat exclusief voor de iPhone, iPod touch en iPad is gemaakt. Als universele app kun je Infinity Blade op alle recente iOS-apparaten installeren, als je maar zorgt voor iOS 3.2 of hoger.

Infinity Blade won in 2011 de Apple Design Award en nog eens 20 andere prijzen als beste game van het jaar. Nieuwe content zorgt ervoor dat ook de spelers van het eerste uur nog iets nieuws kunnen ontdekken. Ben je gewend aan consolegames, dan is Infinity Blade een mooi voorbeeld wat er qua grafische kwaliteiten zoal mogelijk is op iOS – vooral op apparaten met retinascherm. Als speler moet je op reis naar de Dark Citadel om de titanen van de God King te verslaan. Jij moet het volk bevrijden van de duisternis door met je zwaard te vechten. Je speelt als 3D-karakter in diverse omgevingen die er superrealistisch uitzien.

Downloaden: Infinity Blade (tijdelijk €0,79 – normaal €4,99)
Ook verkrijgbaar: Infinity Blade II (€5,49)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.