Infinity Blade dit weekend afgeprijsd naar 79 cent

·

infinity bladeInfinity Blade was dé game waarmee Apple de mogelijkheden van het retinadisplay in de iPhone 4 liet zien. Met de Unreal Engine bleek het mogelijk om prachtige games te maken, met veel indrukwekkende details zonder dat het beeld gaat ‘stotteren’. Heb je deze game nog niet eerder gedownload, dan is nu het moment: in plaats van 4,99 euro betaal je maar 79 cent. Infinity Blade is een actiegame met zwaardgevechten dat exclusief voor de iPhone, iPod touch en iPad is gemaakt. Als universele app kun je Infinity Blade op alle recente iOS-apparaten installeren, als je maar zorgt voor iOS 3.2 of hoger.

Infinity Blade won in 2011 de Apple Design Award en nog eens 20 andere prijzen als beste game van het jaar. Nieuwe content zorgt ervoor dat ook de spelers van het eerste uur nog iets nieuws kunnen ontdekken. Ben je gewend aan consolegames, dan is Infinity Blade een mooi voorbeeld wat er qua grafische kwaliteiten zoal mogelijk is op iOS – vooral op apparaten met retinascherm. Als speler moet je op reis naar de Dark Citadel om de titanen van de God King te verslaan. Jij moet het volk bevrijden van de duisternis door met je zwaard te vechten. Je speelt als 3D-karakter in diverse omgevingen die er superrealistisch uitzien.

Downloaden: Infinity Blade (tijdelijk €0,79 – normaal €4,99)
Ook verkrijgbaar: Infinity Blade II (€5,49)

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

8 reacties

 1. door bast!aan

  ik vind het zelf een heel mooi spel maar totaal niet leuk om te spelen het viel mij heel erg tegen en ik vind het wat dat betreft nog geeneens 80 cent waard. een spel dat grafisch zuigt zoals doodle jump daar heb ik veel meer plezier mee

  Beantwoorden Quote

 2. door buffel

  Anders mooie actie om de game opnieuw wat populairder te maken !

  Beantwoorden Quote

 3. Meer is het spel wat mij betreft ook niet waard. Graphics zijn gruwelijk vet voor een handheld, maar het spel zelf is geen ruk aan.

  Beantwoorden Quote

 4. door Sezgin

  Tweede deel zou zijn geld wel waard zijn maar deze game is niks meer dan zuigen.
  Tweede deel zou ook veel langer duren las ik.

  Beantwoorden Quote

 5. door Brian

  De prijs is toch al heel lang 79 cent?
  Het is in ieder geval wel een hele mooie app, maar heb hem na 1 dag gespeeld te hebben daarna alleen nog gebruikt om te laten zien hoe mooi spellen kunnen zijn op een iOS device.

  Beantwoorden Quote

 6. door Dean

  Thanks heb hem meegenomen! Was al een tijdje aant twijfelen maar dit maakt de keuze een stuk makkelijker.

  Beantwoorden Quote

 7. door jurgen

  Net de app gedownload, hij werkt helaas niet!

  Beantwoorden Quote

 8. door remcootje

  Had vorig jaar deel 1 op de iPad 2 maar vond het niet lang boeiend. Deel 2 heb ik nu op de gok gedownload op de nieuwe iPad en de graphics zijn wel fenomenaal en de gameplay is ook sterk verbeterd.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.