Imageshack Uploader verschijnt als officiële applicatie in de App Store

imageshack uploaderGebruikers van de online fotodienst Imageshack kunnen vanaf vandaag een nieuwe applicatie aan hun verzameling toevoegen: Imageshack Uploader. Deze nieuwe applicatie heeft een iets andere functionaliteit dan de reeds beschikbare applicaties ImageShack Pro (€0,79) en ImageShack (inmiddels uit de App Store verwijderd), beide gemaakt door externe ontwikkelaars en niet door Imageshack Corp. zelf. Met Imageshack Uploader kun je foto’s en video’s vanaf je iPhone rechtstreeks uploaden naar je account op Imageshack, naar Twitter of YouTube. Je kunt ook bladeren door foto’s en video’s terwijl je onderweg bent. Het aantal uploads is onbeperkt en is mogelijk via Wi-Fi en 3G.

Wil je foto’s tweeten, dan maakt de applicatie daarvoor gebruik van de fotodienst yfrog. Vanuit de applicatie kun je GPS-locaties meegeven aan je uploads en kijken welke foto’s en video’s je vrienden hebben geüpload. Het uploaden van een video in hoge kwaliteit kost volgens de makers maximaal 15 minuten. Daarnaast kun je een wachtrij aanmaken van meerdere uploads, zodat je de actie kunt starten en ondertussen een kop koffie kunt gaan drinken.

imageshack screenshots

Downloaden: Imageshack Uploader (gratis)

Door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het pas verschenen boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in januari dagelijks over een andere sport- of gezondheidsapp op Fithacking.nl

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.