Ilium Software mag nog geen iPhone-software uitbrengen

·

ewalletIlium Software is teleurgesteld: ze hebben twee populaire applicaties aangepast voor de iPhone, volgden de regels van Apple en meldden de applicaties op tijd aan om er tijdens de lancering van de App Store bij te zijn. Maar intussen zijn eWallet en ListPro nog steeds niet in de App Store verschenen. Volgens Ilium-woordvoerster Ellen Craw staat eWallet nu al meer dan twee weken in de wachtlijst, zonder dat Apple aangeeft wat er aan de hand is en wanneer de applicatie zal worden toegevoegd.

Nu is Ilium Software niet zomaar een ontwikkelaar die op de iPhone-ontwikkeltrein springt: ze bestaan al 11 jaar, hebben al heel wat prijzen gewonnen en maken twee van de populairste applicaties voor Palm OS en Windows Mobile. Daarnaast hebben ze een reeks andere gratis en betaalde applicaties in hun assortiment. Trouwe gebruikers leven op de Ilium-blog met de ontwikkelaars mee. Misschien had Ilium Software meer kans gehad als ze eerst een zaklamp-applicatie voor de iPhone hadden uitgebracht, schrijft één van hen. Concurrent SplashData heeft al wel een wachtwoordprogramma met de naam SplashID uitgebracht, die al wel in de App Store verkrijgbaar is.

Update: inmiddels is eWallet wel verkrijgbaar in de App Store.

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

6 reacties

 1. door jeroen

  update nodig: eWallet staat al wel in de AppStore

  Beantwoorden Quote

 2. door iPhoneclub (G)

  Dat persoonlijke mailtje aan Steve Jobs zal geholpen hebben.

  Beantwoorden Quote

 3. door ThinkBeyond

  Joepie! Naar zo’n app was ik nog op zoek!

  Beantwoorden Quote

 4. door Yoram

  Ik gebruik het programma Wallet van Waterfall software op mijn Desktop. Zij hebben aangekondigd ook een versie voor de iPhone uit te brengen. Wallet kun je met verschillende Macs synchroniseren via .Mac (MobileMe) dus ik verwacht dat dat met de iPhone-versie ook zo zal zijn.

  http://www.walletapp.com/iphone/

  Beantwoorden Quote

 5. door Jchan

  Inmiddels staat eWallet gewoon in de app Store.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.