Ilium Software mag nog geen iPhone-software uitbrengen

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

ewalletIlium Software is teleurgesteld: ze hebben twee populaire applicaties aangepast voor de iPhone, volgden de regels van Apple en meldden de applicaties op tijd aan om er tijdens de lancering van de App Store bij te zijn. Maar intussen zijn eWallet en ListPro nog steeds niet in de App Store verschenen. Volgens Ilium-woordvoerster Ellen Craw staat eWallet nu al meer dan twee weken in de wachtlijst, zonder dat Apple aangeeft wat er aan de hand is en wanneer de applicatie zal worden toegevoegd.

Nu is Ilium Software niet zomaar een ontwikkelaar die op de iPhone-ontwikkeltrein springt: ze bestaan al 11 jaar, hebben al heel wat prijzen gewonnen en maken twee van de populairste applicaties voor Palm OS en Windows Mobile. Daarnaast hebben ze een reeks andere gratis en betaalde applicaties in hun assortiment. Trouwe gebruikers leven op de Ilium-blog met de ontwikkelaars mee. Misschien had Ilium Software meer kans gehad als ze eerst een zaklamp-applicatie voor de iPhone hadden uitgebracht, schrijft één van hen. Concurrent SplashData heeft al wel een wachtwoordprogramma met de naam SplashID uitgebracht, die al wel in de App Store verkrijgbaar is.

Update: inmiddels is eWallet wel verkrijgbaar in de App Store.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.