Hipstamatic voor iPhone dit weekend voor half geld

· Gonny van der Zwaag

hipstamaticDe bekende foto-app Hipstamatic is dit weekend met extra korting te krijgen. In plaats van 1,59 euro betaal je maar 79 cent. Hipstamatic onderscheidt zich op een paar punten van die andere populaire iPhone-fotoapp, Instagram. Je kunt kiezen uit veel meer lenzen, films en flitsers, die je kunt combineren tot een uniek effect. Vooraf weet je niet hoe de foto eruit komt te zien. Bij Instagram gaat het andersom: daar maak je eerst een foto en heb je vervolgens keuze uit een beperkt aantal effecten.

Hipstamatic probeert het ouderwetse effect van een camera te imiteren, door je pas achteraf te verrassen. Standaard zijn diverse lenzen, flitsers en films meegeleverd. De rest koop je erbij.

Die extra’s zijn beschikbaar als Hipstapak, een bundel van lenzen, flitsers en films die €0,79 per stuk kost. Je kunt zelfs je foto’s laten afdrukken op een analoog printje. Terwijl Instagram maar een stuk of 20 effecten bevat, kun je met Hipstamatic maar liefst 250.000 combinaties maken. Het biedt ook iets meer uitdaging voor mensen die gek zijn op fotograferen. De foto’s kun je delen op Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Flickr of e-mail.

Downloaden: Hipstamatic (nu €0,79 normaal €1,59)

hipstamatic iphone

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.