Hipstamatic voor iPhone dit weekend voor half geld

14 april 2012, 19:15 · Gonny van der Zwaag

hipstamaticDe bekende foto-app Hipstamatic is dit weekend met extra korting te krijgen. In plaats van 1,59 euro betaal je maar 79 cent. Hipstamatic onderscheidt zich op een paar punten van die andere populaire iPhone-fotoapp, Instagram. Je kunt kiezen uit veel meer lenzen, films en flitsers, die je kunt combineren tot een uniek effect. Vooraf weet je niet hoe de foto eruit komt te zien. Bij Instagram gaat het andersom: daar maak je eerst een foto en heb je vervolgens keuze uit een beperkt aantal effecten.

Hipstamatic probeert het ouderwetse effect van een camera te imiteren, door je pas achteraf te verrassen. Standaard zijn diverse lenzen, flitsers en films meegeleverd. De rest koop je erbij.

Die extra’s zijn beschikbaar als Hipstapak, een bundel van lenzen, flitsers en films die €0,79 per stuk kost. Je kunt zelfs je foto’s laten afdrukken op een analoog printje. Terwijl Instagram maar een stuk of 20 effecten bevat, kun je met Hipstamatic maar liefst 250.000 combinaties maken. Het biedt ook iets meer uitdaging voor mensen die gek zijn op fotograferen. De foto’s kun je delen op Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Flickr of e-mail.

Downloaden: Hipstamatic (nu €0,79 normaal €1,59)

hipstamatic iphone

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture en drijvende kracht achter de redactie. Ze is gek op productiviteitsapps en apps waarmee je fit kunt worden.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 • an1lo
  2 years

  Wat ook leuk is aan Hipstamatic is dat je je eigen code kunt maken.

  Antwoord Quote

 • Frankie
  2 years

  Origineel geplaatst door an1lo
  Wat ook leuk is aan Hipstamatic is dat je je eigen code kunt maken.

  Kan je dit even uitleggen a.u.b.?
  Ik heb er geen ervaring mee, namelijk.

  Antwoord Quote

 • 2 years

  Belangrijkste verschil van Hipstamatic tov. Instagram is dat het niet van Faecesbook is.

  Antwoord Quote

 • 2 years

  @Frankie: Misschien bedoelt hij je favorieten als je meerdere lensen hebt en filmrolletjes kun je die combineren en saven als je favo zodat je niet elke keer door alle lensen hoeft te bladeren.
  Geweldige app, misschien wel de beste voor mij.

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.