Hipstamatic voor iPhone dit weekend voor half geld

· Gonny van der Zwaag

hipstamaticDe bekende foto-app Hipstamatic is dit weekend met extra korting te krijgen. In plaats van 1,59 euro betaal je maar 79 cent. Hipstamatic onderscheidt zich op een paar punten van die andere populaire iPhone-fotoapp, Instagram. Je kunt kiezen uit veel meer lenzen, films en flitsers, die je kunt combineren tot een uniek effect. Vooraf weet je niet hoe de foto eruit komt te zien. Bij Instagram gaat het andersom: daar maak je eerst een foto en heb je vervolgens keuze uit een beperkt aantal effecten.

Hipstamatic probeert het ouderwetse effect van een camera te imiteren, door je pas achteraf te verrassen. Standaard zijn diverse lenzen, flitsers en films meegeleverd. De rest koop je erbij.

Die extra’s zijn beschikbaar als Hipstapak, een bundel van lenzen, flitsers en films die €0,79 per stuk kost. Je kunt zelfs je foto’s laten afdrukken op een analoog printje. Terwijl Instagram maar een stuk of 20 effecten bevat, kun je met Hipstamatic maar liefst 250.000 combinaties maken. Het biedt ook iets meer uitdaging voor mensen die gek zijn op fotograferen. De foto’s kun je delen op Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Flickr of e-mail.

Downloaden: Hipstamatic (nu €0,79 normaal €1,59)

hipstamatic iphone

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!