Happinez Inspiratiekaarten: elke dag inspiratie op je iPhone

·

happinez iphoneHappinez is een bekend Nederlands tijdschrift, waarin het gaat over zaken waar je blij van wordt. Dit tijdschrift heeft nu een iPhone-applicatie gemaakt met de naam Happinez Inspiratiekaaten. Deze bevat inspiratiekaarten, die willekeurig in beeld komen wanneer je je iPhone schudt en een interessante tekst of spreuk bevatten. Je kunt ook iemand anders een kaart laten trekken of een kaart die bij jou in de smaak valt delen met vrienden via Twitter, Hyves, Facebook of e-mail. De app kost €0,79 en is in twee weken tijd al meer dan 5.700 keer verkocht.

Met de ‘Elke Dag’-functie vergeet je niet om elke dag een nieuwe kaart te pakken. De app heeft net een kleine update gekregen, waarin de performance is verbeterd.

Downloaden: Happinez (€0,79)

happinez

door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

5 reacties

 1. door Appelflap

  Heb de afgelopen weken toch weer wat zaken weten te relativeren naar aanleiding van enkele kaarten die ik uit deze inspiratiekaartenbak heb gevist.

  Beantwoorden Quote

 2. door iDaan

  Volgens mij heet de app gewoon Happinez, en niet Appinez? Al vind ik het 2e gevatter klinken :)

  Beantwoorden Quote

 3. door Naad

  Wat zou Lebbis hierover zeggen…? :p

  Beantwoorden Quote

 4. door deninux

  Origineel geplaatst door Naad
  Wat zou Lebbis hierover zeggen…? :p

  Haha ja daar dacht ik net aan. Heeft Lebbis nu weer een stukje voor zijn show..

  Beantwoorden Quote

 5. door Jelmer

  Krijgen jullie geld van ze? Dit is 2e artikel over deze app in 2 weken tijd…

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.