GV Mobile ingediend bij Apple: Google Voice op de iPhone

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Google Voice MobileGoogle heeft GrandCentral onlangs een andere naam gegeven: Google Voice. Google Voice is een dienst waarmee je één nummer krijgt voor al je telefoons, een visual voicemail-achtige manier om naar voicemail te luisteren en allerlei belfuncties zoals het blokkeren van bepaalde nummers en uitgeschreven voicemailberichten. Momenteel staat de dienst alleen nog open voor voormalig GrandCentral-gebruikers, maar Google gaat het binnenkort openstellen voor andere gebruikers. Bij de App Store is nu alvast een applicatie ingediend (door een derde partij) waarmee je Google Voice ook op de iPhone zou kunnen gebruiken. De applicatie heet GV Mobile en heeft al een paar betarondes doorstaan.

Google VoiceMet GV Mobile heb je toegang tot je iPhone-adresboek en je voicemailberichten, kun je je bellogboek laden en je accountinstellingen wijzigen. GV Mobile krijgt ook ondersteuning voor SMS en uitgeschreven voicemailberichten.

De ontwikkelaar van GV Mobile is van plan om de applicatie in twee varianten uit te brengen: gratis en betaald. Met de gratis versie kun je alleen Google Voice-nummers bellen. Nu alleen nog hopen dat Google na de naamswijziging Google Voice niet beperkt tot de VS, maar ook in andere landen zal uitrollen.

Via: Sean Kovacs

De applicatie is inmiddels beschikbaar in de Amerikaase App Store.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.