Gratis Lite-versies van Powerboat Challenge, Armado en Paradox 3000 in de App Store

·

Armado LiteEr komen heel wat leuke spelletjes uit in de App Store, maar om een miskoop te voorkomen willen veel mensen eerst even testen voordat ze hun creditcard trekken. Gelukkig zijn er steeds meer ontwikkelaars die een gratis Lite-versie uitbrengen, zodat je een goede eerste indruk krijgt.
Armado Lite is nu in de App Store te vinden. De Lite-versie bevat de volledige functionaliteit van de eerste drie levels. Paradox Lite is de gratis probeerversie van Paradox, een variant op Pipe Dreams waarbij je stukken pijp aan elkaar moet bevestigen in zo kort mogelijke tijd. Er is slechts één spelvariant beschikbaar: Puzzle Mode.

Powerboat ChallengeAltijd leuk: Powerboat Challenge. In de omschrijving staat niet aangegeven hoeveel levels de Lite-versie bevat; wel zit je meteen midden in de actie. Net als in de volledige variant (die vier personages en vier locaties bevat) moet je een getunede powerboat over een circuit sturen.

Installeren: Armado Lite, Paradox Lite en Powerboat Challenge Lite (alledrie gratis)
Via: Touch Arcade
Tipgever: Teun (Armado)

Onderwerpen
door Gonny van der Zwaag

Gonny van der Zwaag is oprichter van iCulture. Deze maand verschijnt na twee jaar schrijven, schrappen en testen haar boek 'Fit met apps en wearables'. Nu in de boekwinkel!

7 reacties

 1. door Erp

  Powerboat Challange is een waverace ripoff. Wel leuk ;-)

  Beantwoorden Quote

 2. door fokke

  chill alle 3 ff gedownload

  Beantwoorden Quote

 3. door jack

  armado is echt heel leuk spel, zeker de moeite waard en ziet er erg goed uit, powerboat challenge is ook leuk, maar besturing is soms wat minder goed

  Beantwoorden Quote

 4. door MisticRain

  Origineel geplaatst door jack
  armado is echt heel leuk spel, zeker de moeite waard en ziet er erg goed uit, powerboat challenge is ook leuk, maar besturing is soms wat minder goed

  Hoopte van armado eigenlijk meer een platform game, maar het is gewoon een sidescrollgame

  Beantwoorden Quote

 5. Armado is SAAI , is wel mooi gemaakt maar het is gewoon een saai spel , net zoals MisticRain , ik verwachtte ook een platform game

  Beantwoorden Quote

 6. Kijk, dat is wel zo handig; eerst even de boel uitproberen. Ga ze alle drie eens proberen..

  Heb gisteren ook Labyrinth aangeschaft na het uitproberen van de lite versie. :)

  Beantwoorden Quote

 7. door Erp

  Meh, alle 3 gedownload maar kan me niet bekoren. Gisteren een nieuwe gratis game gedownload en dat is echt een aanrader. Twizzle heet het.

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.