Gratis Lite-versies van Powerboat Challenge, Armado en Paradox 3000 in de App Store

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Armado LiteEr komen heel wat leuke spelletjes uit in de App Store, maar om een miskoop te voorkomen willen veel mensen eerst even testen voordat ze hun creditcard trekken. Gelukkig zijn er steeds meer ontwikkelaars die een gratis Lite-versie uitbrengen, zodat je een goede eerste indruk krijgt.
Armado Lite is nu in de App Store te vinden. De Lite-versie bevat de volledige functionaliteit van de eerste drie levels. Paradox Lite is de gratis probeerversie van Paradox, een variant op Pipe Dreams waarbij je stukken pijp aan elkaar moet bevestigen in zo kort mogelijke tijd. Er is slechts één spelvariant beschikbaar: Puzzle Mode.

Powerboat ChallengeAltijd leuk: Powerboat Challenge. In de omschrijving staat niet aangegeven hoeveel levels de Lite-versie bevat; wel zit je meteen midden in de actie. Net als in de volledige variant (die vier personages en vier locaties bevat) moet je een getunede powerboat over een circuit sturen.

Installeren: Armado Lite, Paradox Lite en Powerboat Challenge Lite (alledrie gratis)
Via: Touch Arcade
Tipgever: Teun (Armado)

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Op 15 maart 2015 spreekt Gonny op SxSW over wearables.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!