Gratis Lite-versies van Powerboat Challenge, Armado en Paradox 3000 in de App Store

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

Armado LiteEr komen heel wat leuke spelletjes uit in de App Store, maar om een miskoop te voorkomen willen veel mensen eerst even testen voordat ze hun creditcard trekken. Gelukkig zijn er steeds meer ontwikkelaars die een gratis Lite-versie uitbrengen, zodat je een goede eerste indruk krijgt.
Armado Lite is nu in de App Store te vinden. De Lite-versie bevat de volledige functionaliteit van de eerste drie levels. Paradox Lite is de gratis probeerversie van Paradox, een variant op Pipe Dreams waarbij je stukken pijp aan elkaar moet bevestigen in zo kort mogelijke tijd. Er is slechts één spelvariant beschikbaar: Puzzle Mode.

Powerboat ChallengeAltijd leuk: Powerboat Challenge. In de omschrijving staat niet aangegeven hoeveel levels de Lite-versie bevat; wel zit je meteen midden in de actie. Net als in de volledige variant (die vier personages en vier locaties bevat) moet je een getunede powerboat over een circuit sturen.

Installeren: Armado Lite, Paradox Lite en Powerboat Challenge Lite (alledrie gratis)
Via: Touch Arcade
Tipgever: Teun (Armado)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.