Grand Theft Auto III voor de iPad verschenen

· Bastiaan Vroegop

Grand Theft Auto III iPadDe iOS-versie van de game Grand Theft Auto III is vandaag door Rockstar Games uitgebracht. Deze op criminaliteit gebaseerde spel laat je opdrachten uitvoeren in een grote, open stad. GTA III kwam in 2001 voor het eerst uit op de Playstation 2 en werd meer dan 14,5 miljoen keer verkocht. Het spel inspireerde sinds zijn uitgave talloze andere sandbox-spellen, waaronder een aantal voor de iPad.

In Grand Theft Auto III word je in de schoenen geplaatst van Claude, een geharde crimineel die de top probeert te bereiken. Door opdrachten uit te voeren kunnen spelers dit realiseren, maar de game biedt ook genoeg andere dingen om te doen. Zo is de gehele stad in de game vrij toegankelijk en kun je er ook met verschillende voertuigen doorheen rijden.

De iOS-versie van Grand Theft Auto III kan gespeeld worden op de iPad, iPad 2, iPhone 4, iPhone 4s en iPod touch vierde generatie.

Downloaden: Grand Theft Auto 3 (€3,99)

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

    Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke feedback?
    Meld het ons via het speciale contactformulier!