Gordon Ramsay gebruikt iPad-wijnkaart in restaurant

· Gonny van der Zwaag

ramsay_steakEr zijn in Nederland al restaurants gesignaleerd die de iPad als wijnkaart gebruiken. De bekende tv-kok Gordon Ramsay gaat nu ook voor de bijl: bezoekers van Ramsay’s nieuwste restaurant in Las Vegas kunnen hun wijn bestellen via een iPad-app. Daarbij wordt gebruik gemaakt van SmartCellar-technologie. Als gast kun je door de beschikbare wijnen en andere alcoholische dranken bladeren, waarbij je meteen een gedetailleerde beschrijving te zien krijgt. Later zal ook het menu worden omgezet naar een iPad-app.

Wie het zelf wil meemaken moet van vlees houden. Gordon Ramsay Steak serveert, zoals de naam al aangeeft, vooral steaks. Er zullen 20 iPads worden aangeschaft om te worden gebruikt in het restaurant. Ramsay denkt dat de gasten meer kennis van hun wijnkeuze opsteken en het restaurantbezoek intenser ervaren. SmartCellar is een touchscreen-oplossing van Incentient, die zich heeft gespecialiseerd in technologie aan tafel (zie hieronder).

smartcellar wijnkaart

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.