Gereedschapmaker Stanley brengt eerste iPhone-applicatie uit

(Laatst bijgewerkt: ) · Gonny van der Zwaag

stanley iphone appHet Stanley-mes is een mooi voorbeeld van een product dat een soortnaam is geworden. Wikipedia heeft een aparte pagina (stanleymes) over de afbreekmesjes die altijd van pas komen: bij het snijden van een stuk tapijt of bij het openen van een postpakket. De messen dateren al uit de jaren vijftig, maar Stanley gaat gewoon met z’n tijd mee. Ze hebben voor het eerst een iPhone-applicatie in de App Store uitgebracht: een waterpas.

stanley waterpasNu zijn er al heel wat waterpassen in de App Store te vinden, maar Stanley belooft 100% nauwkeurigheid als je de applicatie goed kalibreert. Er zitten vier verschillende skins in de applicatie, die aansluiten op de produktlijn van Stanley. En het is nog gratis ook!

Voor de echte liefhebbers van het merk zit er ook nog wat productinfo en -historie in de applicatie verwerkt. Met de meegeleverde tips om nauwkeurig te meten moet het lukken om je schilderij goed horizontaal te hangen. Zoals met alle waterpassen voor de iPhone: vooral voor recreatief gebruik, bij het metselen van een muurtje is een echte waterpas toch een beter idee.

Installeren: The Stanley Level (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.